USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відвідувачів Бандерштату пригощатимуть учасники Lutsk Food Fest

31 Травня 2016 10:37
Гостей Бандерштату частуватимуть резиденти гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest.

Про це повідомляють організатори заходу.

Аби відпочинок на Бандерштаті був не тільки цікавим, але й смачним, організатори подбали про частування для гостей заходу. На фестиваль завітають резиденти гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest.

Зі слів організаторів, фуд-зона фестивалю здивує відвідувачів смаколиками від улюблених учасників кулінарного дійства, які представлятимуть українську і світову кухню. Вони частуватимуть як традиційним фаст-фудом, так і цікавими стравами від професійних кухарів.

Нагадаємо, десятий ювілейний Бандерштат відбудеться 5-7 серпня у Луцька. На території фестивалю діятиме понад десять мистецьких майданчиків.

Учасники головної музичної сцени: Брати Гадюкіни, Тартак, Brutto, O.Torvald, Jamala, Гайдамаки, Антитіла, Роллікс, Фіолет, Жадан та Собаки, Був'є Веремій, Morphine Suffering, Анна, Epolets, Stoned Jesus, Карна.

Квитки на фестиваль можна придбати на сайті http://www.kasa.in.ua/. Окрім цього, працюють додаткові точки продажу - детальніше про це на сайті або за телефоном 096-138-97-82.
Фото журналу Plateful із третього гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
)) Показати IP 31 Травня 2016 11:14
жерти на іподромі де какають коні це так позитивно))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus