USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Відзавтра у Луцьку - новий порядок отримання віз

19 Січня 2017 18:15
Новий порядок отримання віз вступає із 20 січня 2017 року. Відтепер замість того, щоб особа, яка подає документи, сама телефонувала до кол-центру, їй протягом визначеного часу зателефонують працівники.

Про це повідомили 19 січня під час прес-конференції в Луцьку, інформує ВолиньPost.

Розповіли, що систему впровадили у жовтні 2016 року у Київському консульському окрузі і вона швидко показала свою ефективність. Головна відмінність від старої системи полягає в тому, що працівники кол-центру самі телефонують до заявника, а не навпаки.

«Це дуже полегшує систему, бо раніше заявники, наприклад, хотіли одночасно зателефонувати до кол-центру, а це було неможливо», – розповів Пьотр Матусик.

Тож, Міністерство закордонних справ запроваджує її в інших консульствам. Із 20 січня вона діятиме у Луцькому, Одеському та Харківському. Згодом її запровадять у всіх консульствах. Стара система першим кроком передбачала передоплату у банку за послуги пункту прийму візових анкет. Особа залишала номер паспорта, особисті дані та номер телефону і отримувала квитанцію.

У новій системі після отримання квитанції в банку особа, яка має намір подати візові документи, очікуватиме на дзвінок від співробітника кол-центру. Тому дуже важливим є те, щоб особа подавала правильний номер телефону, аби згодом була можливість здійснення контакту та отримання терміну від працівника кол-ценру.

«Визначення терміну не залежить від оператора, а відбувається автоматично через комп’ютерну систему, – зазначив Матусик. Якщо термін підходитиме, то особа прийде і подасть документи у вказаний час. Якщо ж термін не підходитиме, є можливість встановлення іншого. Тому треба буде зачекати кілька днів, поки працівник кол-центру знову зателефонує та запропонує новий термін.

Якщо не підійде жоден із запропонованих термінів, тоді особі повернуть передоплату. Тож, можна буде здійснити оплату ще раз та очікувати на нові терміни. Повертають кошти через надання заяви у пункті прийому візових анкет, потім заяву передають до банку, який і поверне кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 19 Січня 2017 18:22
Какие на ф*г визы? Они петруху не слушают, вообще оф*гели.!
Анонім Показати IP 19 Січня 2017 18:58
отже, ми ще довго і нудно будем слухати баєчку про безвізовий режим
Хто Показати IP 19 Січня 2017 19:08
і чому дозволяє писати ТАААКІІІ інхормації? Чому премудрий писмак не написав де і коли, та до якого краю треба вибиратись ВОЛИНЯНАМ. Ми ту цілковито розгубились і не знаємо, чи до Китаю, Риму, Афри-ки чи в Моцкву час знов збиратисі...іііі?
До Михайлова до Хто Показати IP 19 Січня 2017 20:11
Костя, знову свято і тебе крутить гадість написати кому-небудь?
ххх Показати IP 19 Січня 2017 22:03
який безвіз. ще нам його не бачити пару років

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus