USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Медведчук, який в РФ виконував прохання Порошенка, виходить з переговорного процесу

24 Травня 2019 17:13
Глава політради партії Опозиційна платформа — За життя Віктор Медведчук заявив, що виходить з переговорного процесу з РФ. Раніше він заявляв, що виконує прохання Петра Порошенка в Росії. Тепер же наполягає, що його погляди не співпадають з позицією президента Володимира Зеленського, який виступає проти особливого статусу для Донбасу та надання йому автономії.

Про це Медведчук розповів в інтерв'ю російському виданню ВЗГЛЯД, пише НВ.

«На мій превеликий жаль, я не бачу сенсу представляти інтереси команди Зеленського як нової влади не тільки тому, що наша партія перебуває до нього в опозиції з моменту його обрання … Я не можу представляти інтереси нової влади в переговорах з Росією з урахуванням позиції пана Зеленського з принципових для мене питань», — сказав Медведчук.

За словами Медведчука, він виступає за мир на Донбасі, за повернення людей, що живуть на непідконтрольних територіях і «за повернення Донбасу на Україну, а України в Донбас».

«Позиція пана Зеленського, яку він сформулював, повністю суперечить моєму мирному плану, який передбачає автономію для цих територій», — підкреслив Медведчук.

Медведчук поскаржився, що Зеленський виступає проти особливого статусу для Донбасу, проти амністії «для громадян України які живуть на непідконтрольних територіях».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Савченко Показати IP 24 Травня 2019 20:05
І Рубана.
Ыыы Показати IP 24 Травня 2019 20:12
Як круто підіграв зе! Ну але ми ж не дурні, що б вірити куму путіна...
Корiнний лучанин до Ыыы Показати IP 24 Травня 2019 22:40
Нi,ви даже розумнi.результати пожинаемо уже п'ятий рiк.
Народ Показати IP 24 Травня 2019 20:50
До миру ще не дозрів.?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus