USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Віктор Ющенко планує відвідати Волинь цього місяця

3 Липня 2008 20:58
У кінці липня планується візит Президента України на Волинь. Про це проінформував заступник голови Волинської облдержадміністрації Святослав Кравчук 3 липня під час наради із заступниками голів райдержадміністрацій з гуманітарних питань, - повідомляє 3 липня репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Кравчука, орієнтовна дата приїзду глави держави – 23 липня. У Володимирі-Волинському Віктор Ющенко відкриватиме школу для дітей з вадами слуху чи соціальний гуртожиток, у якому проживатимуть діти-сироти та діти з неблагополучних сімей.
 
Як наголосив заступник губернатора Волині, програма візиту Президента наразі розробляється. Можливо, перша особа держави відвідає пункт пропуску «Ягодин» або меморіальний музей видатного композитора Ігоря Стравінського, котрий розташований у місті Устилузі.
 
На завершення планується проведення наради Президента, де будуть обговорюватися питання розбудови прикордонної території, вдосконалення існуючої на ній інфраструктури, побудови нових міжнародних пунктів пропуску тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Hatahama77 Показати IP 4 Липня 2008 09:59
Uh ty da!
Анонім Показати IP 28 Липня 2008 13:18
А не приїхав :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus