USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Він допомагатиме нам з небес»: Ратнівська громада попрощалася з Героєм Іваном Шишком

3 Серпня 2022 09:20
2 серпня Ратнівська громада схилила голови у жалобі. У Здомишельському старостинському окрузі провели в останню путь загиблого військовослужбовця старшого солдата Івана Шишка, 56-річного жителя села Здомишель.

Про це повідомили в Ратнівській селищній раді.

Він боронив рідну країну з 2015-го. Спочатку підписав контракт, а потім був мобілізований.

Пройшов багато, побував у гарячих точках, неодноразово дивився в очі смерті і залишався живим, але... не цього разу. 29 липня 2022 року під час чергового ворожого обстрілу в селі Яковлівка Донецької області Іван Шишко дістав поранення, несумісні з життям.

За словами побратимів, він був відданим бійцем, надійним другом, щирим патріотом і просто доброю та життєрадісною людиною.

«Нам всім його ще довго бракуватиме тут, на землі, проте ми впевнені, що Іван допомагатиме нам з небес...» – з болем сказав один з військовослужбовців.

Поховали Героя з усіма військовими почестями на рідній землі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам'ять і шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus