USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Він не мав шансів вижити», - очевидці смертельної трагедії в Іваничах

2 Листопада 2017 15:40
2 листопада близько 8:00 на ПП “Європацукор” у Іваничах трагічно загинув Микола Н., житель села Заставне Іваничівського району 1963-го року народження.

На підприємстві чоловік працював слюсарем. Трагедія сталася під час перезмінки на виробничому цеху, Микола Н. уже відпрацював зміну, пише БУГ.

Смерть на виробництві шокувала іваничівців. Вранці 2-го листопада на вулиці Заводській, 18 рятівники з допомогою аварійно-рятувального інструменту діставали тіло людини, яке намотало на транспортну стрічку.

На разі поліція з’ясовує обставини інциденту. За однією з версій, на заводі включили механізм (стрічку, якою транспортуються відходи) не очікуючи, що там працює людина.

Із середини підприємства транспортна стрічка виходить назовні у двір, куди під’їжджають автомобілі для завантаження. Чоловіка з приміщення тягнуло аж на вулицю, він застряг між двома частинами механізму.

“Це те саме, що в м’ясорубку попасти. Якщо туди потрапити, то шансів вижити немає ніяких”, – кажуть працівники.

Свідки говорять, що лише у хребті чоловіка виявили біля 4-х переломів.

Микола Н. повернувся до “смертельної” стрічки після закінчення своєї зміни. Кажуть, чоловік вже переодягнувся і збирався йти додому.

У поліції натомість повідомляють, що загиблий через необережність замотався ногою за стрічку під час роботи.

На місце пригоди невдовзі прибули співробітники МНС, оперативні групи поліції. Сповістили і невтішних родичів загиблого.

Староста села Заставне Ольга Райко поінформувала, що у Миколи Н. залишилися дружина, двоє дітей і двоє онуків. На підприємстві він працював третій рік, раніше був кочегаром у сільській школі.

Територія цукрового заводу охороняється та відгороджена від сторонніх осіб. Журналісти “БУГу” намагалися поспілкуватися з директором ПП “Європацукор” Миколою Калініченком, проте на прохідній нас повідомили, що він зайнятий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus