USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку стартував баскетбольний турнір пам’яті Олексія Веремійчика. Фото

23 Вересня 2023 10:01
В обласному центрі Волині стартував баскетбольний турнір пам’яті трагічно загиблого у жовтні 2019 року директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика, який багато зробив для розвитку спорту в місті, зокрема баскетболу.

У змаганнях за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» беруть участь чотири професійні команди: «Старий Луцьк-Університет», БК «Рівне», «Прометей» та «Київ-Баскет».

На відкриття завітали представники влади, фанати баскетболу та друзі Олексія Веремійчика. Батьки Олексія подякували командам та організаторам турніру за те, що вшановують їхнього сина таким чином.
Представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський відзначив, що Фонд завжди всіляко долучається до підтримки спортивних заходів, цей турнір не став винятком, адже благодійники провели безліч змагань у співпраці з Олексієм Веремійчиком.

«Змагання присвячені нашому другу Олексію Веремійчику, який дуже любив та розвивав спорт у Луцьку, зокрема і баскетбол. Тому символічно, що пам’ять Олексія вшановують саме баскетбольним турніром, до підтримки якого ми долучилися», – зауважив Тарас Осадовський.
Завітав на відкриття і міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, який перебуває з візитом на Волині. Він наголосив, що баскетболісти мають змогу грати улюблену гру завдяки Збройним силам України. Він висловив співчуття батькам Олексія Веремійчика. Також міністр зауважив, що є киянином, тому вболіватиме за столичну команду, однак побажав хорошої гри усім колективам.
Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад наголосив, що спортивні змагання – це завжди чудово, побажавши командам чесної гри. Він зауважив, що добре знав Олексія Веремійчика, з яким разом працював у міській раді.

«Олексій рано пішов від нас. Я переконаний, що йому до снаги було ще більше розвинути спорт на території міста й області. У вихідні він завжди з сім’єю був на спортивних заходах», – пригадав Григорій Недопад.
Директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий, який є одним з організаторів заходу, подякував командам за те, що вони приїхали на турнір пам’яті Олексія Веремійчика, якого пригадав теплими словами.

«Людина живе доти, доки живе пам’ять про неї. Ми пам’ятаємо Олексія та пам’ятаємо його справи. Він багато зробив для спорту. Скоро у команд початок сезону, я бажаю вам, щоб він був вдалим», – сказав Володимир Захожий.
Відзначимо, що у першому матчі турніру «Прометей» здолав «Рівне» з рахунком 100:95, у ще одній грі «Старий Луцьк» поступився «Київ-Баскету» – 80:86.
Сьогодні та завтра на майданчику ОДЮСШ також відбуватимуться ігри. Закриття турніру відбудеться у неділю, 24 вересня.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus