USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Вірмени кулаками вчили лучан правильно керувати авто

15 Лютого 2010 19:08
Двоє вірменів побили на автомобільній мийці двох 22-річних хлопців. Імоземці, які легально мешкають у Луцьку, кулаками повчали лучан, як правильно їздити на іномарках.
Бійка трапилася на автомийці, і, як розповідають у Луцькому міськвідділку, конфлікт виник буквально «на рівному місці». Говорили про водіння авто. Слово за слово – і суперечка перетворилися у стусанину, - пише «ВП». 14 січня постраждалі звернулися до міліції із заявами. З’ясувалося, що 22-річного Олександра та 22-річного Дмитра побили 31-річний Маквел та 33-річний Леван – обоє громадяни Вірменії.
Наразі проти хуліганів порушили кримінальну справу.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
goodok Показати IP 15 Лютого 2010 19:18
А вже сьогодні спортсмени в Сімферополі побили усіх "чорних" в одному з нічних клубів, а власника клубу вбили! Ось така от помста... Коли ж люди ЛЮДЬМИ стануть!??? Дістало!
Nikita Показати IP 15 Лютого 2010 19:53
Від цих іноземців вже нудить.Вони ще й не таким "справами" займаються на Волині, але кого це цікавить,крім потерпівших.
Українець Показати IP 15 Лютого 2010 20:23
Чебуреки забули якими вони були в себе на батьківщині.Приперли сюди не від хорошого життя.
Вікінг Показати IP 16 Лютого 2010 08:18
Вірменів у автошколу майбутніх водіїв навчати. Буде надорогах порядок, а винуваті отримають по писку.
seal Показати IP 16 Лютого 2010 09:42
Уродів хватає в кожній нації і не потрібно робити з цього великого шоу. Якби там побилися між собою два українці, то, мабуть, ніхто й не помітив би. І ще, із самої статті не зовсім зрозуміло, хто саме винен у конфлікті. А ми відразу обвинувачуємо представників іншої національності. Безумовно, якщо їх вина буде доказана, вірмени повинні понести відповідне покарання. А поки що у нас спрацьовує генетично закладений принцип "наших б"ють - значить наші праві". Давайте будемо трохи терпимішими до представників інших національностей, які легально проживають в Україні і ведуть законний спосіб життя (маю на увазі взагалі, а не якийсь конкретний випадок). І ще до Українця і Nikita: А Ви не задумувались, що аналогічні вислови можуть застосовуватись і до українців, які живуть і працюють наприклад у Італії, Португалії чи інших країнах?
Знаю Показати IP 16 Лютого 2010 10:03
до seal: якби в Італії чи німеччині били когось українці(хоча таке складно уявити) то на другий їм вліпилиб депортацію в кращому випадку. А в Луцьку азікі поводяться як господарі. Лібералізм в національних питаннях призводить до ущемлення нації на усіх рівнях.
seal Показати IP 16 Лютого 2010 13:22
До Знаю. Цілком з Вами згідний щодо депортації. Так, мабуть і було б, якби на те була вагома причина. І нашій державі слід дотримуватися таких принципів також. Я не захищаю хуліганів ні в якому разі! Проте, як на мою думку, ставлення однієї національності вище іншої ні до чого доброго не призводить. Це ми вже проходили в Німеччині та Італії в 30-х роках минулого століття. Результат відомий всім. Я не закликаю нівелювати українську націю і принижувати її гідність. Навпаки -гордий за те, що я УКРАЇНЕЦЬ і готовий відстоювати українське. Але ж давайте поважати й інші національності - вони ж нічим не гірші від нас (за винятком окремих представників, які трапляються у всіх без винятку). ІМХО - лібералізм значно кращий від нацизму і фашизму. А проти здорового націоналізму я особисто нічого не маю проти і готовий підтримувати національні ідеї. Що ж до конкретного випадку з вірменами - думаю у міліції розберуться і кожен отримає по заслугам.
Label Показати IP 16 Лютого 2010 17:18
seal:...лібералізм то кращий, але до чого він нас привів і ще приведе? Вседозволеність, яка в українаських реаліях переростає в безкарність нічого хорошого нам не віщує. А щодо випадку з вірменами.. Задайте самому собі таке запитання: чи з міг би я вчинити щось подібне в Європі (та й США на худий кінець), не побоюючись депортації і потрапляння до "чорного списку" міграційних служб? Україні мігранти, які будуть тут спокійно працювати, а не кулаками розмахувати...
seal Показати IP 16 Лютого 2010 17:45
Щодо вседозволеності і безкарності в нашій державі - не можу не погодитися. Цим ми, нажаль, і відрізняємося від розвинених європейських країн. Це об"єктивна реальність. Нажаль у нас дійсно відповідають по закону лише ті, хто "вкрав три колоски", ті ж, хто краде вагонами - дуже поважні люди і їм ЗАКОН не писаний. Що ж до того, чи зміг би я вчинити щось подібне в Європі чи США - мабуть ні, я не так вихований. Проте, все залежить від обставин....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus