USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Чек-лист для перевірки авто перед купівлею*

31 Травня 2021 11:22
Купівля автомобіля, що був у використанні, зазвичай не триває довго. Гарні моделі забирають досить швидко. Тому ви маєте заздалегідь знати, що перевіряти та куди дивитися під час попереднього перегляду.

Огляд кузову

У першу чергу ваше обстеження має починатися з візуальної оцінки. Ви маєте перевірити стан фарби, наявність зазорів. Особливо важливо це робити, якщо певні деталі вже було замінено. Потрібно оглядати місцеву корозію, сліди від неякісного фарбування тощо. Ви можете досить легко купити авто Луцьк, тим паче на сайті пропонують чимало пропозицій. Так, на сервісі OLX одночасно налічується близько 1,5 тисячі оголошень у місті.

Руль та сидіння

Не завжди можна точно дізнатися про пробіг авто, але деякі непрямі чинники можуть вам все розповісти. Наприклад, після 20 000 км пробігу поверхня руля вже стає гладкою, можуть з’являтися тріщини.

Оббивка також через декілька років існування починає змінюватися візуально. Занадто стерта оббивка може говорити про експлуатацію авто у службі таксі. Так ви можете дізнатися приблизний термін експлуатації машини попередніми власниками.

Двигун та все, що під капотом

Ідеальна чистота – це не завжди позитивний показник. Так могли замаскувати витік масла.

Ви маєте перевірити:

- шланги на наявність тріщин;

- наявність сторонніх звуків;

- ривки та шуми, незалежно від типу трансмісії.

Таким чином ви маєте дізнатися про автомобіль на практиці, щоб зрозуміти особливості його роботи. Можете самостійно проводити аналіз або залучати фахівців.

Додаткові речі

Для повноцінної перевірки машини на справність та комфорт ви маєте спробувати:

- склопідіймач;

- салонне світло;

- кондиціонер;

- підігрів сидінь тощо.

Навіть маленькі несправності можуть знизити вартість авто. Увагу приділяйте також електронним пристроям, додатковим опціям та можливостям. Наприклад, дізнайтеся про працю динаміків, роз’єми для підключення телефонів до центру управління. Пам’ятайте, що ви можете роздивлятися абсолютно всі деталі автомобіля до того, як купуєте його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus