USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Вісті Ковельщини» видрукували 12-тисячний номер. ФОТО

11 Жовтня 2011 15:42
Районна газета «Вісті Ковельщини» святкує 72-у річницю з часу виходу першого номера –водночас колектив редакції відзначає ще один ювілей - 12-тисячний номер газети.
Про це інформує прес-служба Ковельської міськради.
Із днем народження колектив газети прийшли привітати представники районної та міської влади, колишні колеги, керівники навчальних закладів, підприємств та установ, меценати й спонсори, читачі й дописувачі. Згадали усіх редакторів, які стояли на чолі журналістського колективу.
Нинішній редактор газети Микола Вельма вручив заступнику редактора Світлані Ляшук високу нагороду - Почесний знак Національної спілки журналістів України. А також нагородив Подяками за активну співпрацю з редакцією газети співзасновників - міську та районну владу, керівників міської друкарні та місцевого відділення поштового зв'язку, постійних дописувачів, спонсорів, завдяки яким газета може відзначати переможців різноманітних конкурсів. А ще на всіх присутніх чекали подарунки, які підготував колектив газети.

Без привітань не залишились і винуватці урочистостей. Слова побажань звучали від представників міської та районної влади, які відзначили колектив видання Подяками та подарунками з нагоди свята.

Довідково:
Уперше «Вісті» побачили світ 4 жовтня 1939 року.
У 1991 році видання змінило назву з «Прапор Леніна» на «Вісті Ковельщини».
Журналісти впродовж усіх років писали і продовжують писати на сторінках місцевої міськрайонки історію свого краю та його мешканців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus