USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Вітали немовлят та породіль: у луцькому пологовому будинку святкували День захисту дітей. Фото

1 Червня 2021 15:01
Доглядати за дитиною потрібно ще з моменту зачаття та в утробі матері – саме так вважають лікарі Луцького клінічного пологового будинку. Відтак у медзакладі влаштували свято для одинадцяти породіль та їхніх немовлят у День захисту дітей, вручивши їм подарунки.

У луцькому пологовому будинку нерідкість, коли жінкам та немовлятам дарують подарунки, приурочуючи це до свят. Минулого разу Інформаційне агентство Волинські Новини завітало до медзакладу на початку року, коли подарунки вручали першим народженим у новому році хлопчику та дівчинці.

Сьогодні, у День захисту дітей, керівництво закладу знову вирішило влаштувати своїм пацієнткам свято, вручивши їм подарунки.
Як розповів керівник луцького пологового будинку Сергій Сябрук, у закладі ніколи не залишаються осторонь якихось свят.

«Ми хочемо подякувати людям, які обрали наш пологовий будинок та довірили нам своє здоров’я. Тож ми долучилися до святкування цього дня, вручивши нашим породіллям подарунки. Сьогодні привітали одинадцять жінок та дванадцять дітей, адже одна з пацієнток народила двійню. Ми подарували їм перші книги з привітанням та нашим логотипом, комплекти якісної постільної білизни, солодкі подарунки для матусь та для їхніх старших діток. Батьки були дуже задоволені та дякували нам за турботу про них», – зазначив Сергій Сябрук.
Також головний лікар наголосив, що у пологовому будинку намагаються завжди покращувати матеріально-технічну базу. Зокрема не стоять осторонь благодійники та спонсори, які не бажають називати своїх імен, але які свого часу також отримували допомогу в закладі.

«Ми стараємося, щоб медзаклад прогресував. Зокрема покращили відділення жіночої консультації. Намагаємося забезпечити сучасною апаратурою всі відділення, маємо кишенькові монітори, які допомагають стежити за станом плода, закуплена недешева апаратура в лабораторії. Наші пацієнти, стаючи на облік в жіночу консультацію в період вагітності, мають можливість провести на місці навіть найскладніші лабораторні обмеження. Всі відділення працюють як єдиний організм: це і відділення патології вагітності, і відділення пологового залу.
Розуміємо, що потрібно йти в ногу з часом, тому щоразу намагаємося покращити матеріально-технічну базу. Операційні зали обладнані новими операційними столами, зручними лампами, завезена туди й апаратура, щоб максимально швидко та безпечно надати дитині допомогу. Все робиться, щоб якість послуг була на найвищому рівні та для зменшення ризиків народження дітей у важких станах. А для цього потрібна сучасна якісна апаратура та кваліфіковані лікарі, яких в нас дуже багато. Вони надають допомогу і на етапі жіночої консультації, і в пологових залах, і в операційних», – підсумував Сергій Сябрук.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus