USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вітання Ігоря Леха із Днем Незалежності України

21 Серпня 2020 00:00
Шановні волиняни!

Щиро вітаю вас із Днем Незалежності України!

Це свято передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, подолавши тернистий шлях історичних випробувань, таки домоглася незалежної й соборної держави.

Українці – сильний духом народ, який не можна поневолити чи зламати. Ми вміємо боронити свою честь та гідність, ми здатні постояти за себе, разом ми – потужна сила.

День за днем ми відбудовуємо свою державу, відроджуємо забуте роками відчуття господаря на власній землі, закладаємо підвалини щасливого майбутнього для прийдешніх поколінь.

І нині ми знову вимушені відстоювати свою державність у війні зі споконвічним ворогом українського народу. Проте щодня ми стаємо міцнішими і мудрішими.

Бажаю усім нам не втрачати вогню у серці, щиро любити Україну й матеріалізувати свій патріотизм у щоденній самовідданій праці на благо нашої держави.

Ми маємо захистити нашу землю і здійснити глибинні перетворення у нашій державі, які забезпечать сталий економічний поступ та інтеграцію в європейський та євроатлантичний інтелектуальний, економічний, правовий і політичний простір.

Україна переможе! Миру нам усім!

З повагою депутат Волинської обласної ради Ігор ЛЕХ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 21 Серпня 2020 16:47
Ігор Богданович дай Вам боже здоров'я, Ви дуже добра щира людина, по більше таких людей і Україна зміниця вкращу сторну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus