USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вітання Сергія Мартиняка з Днем Незалежності України

20 Серпня 2014 14:34
Дорогі краяни!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Незалежності!

У ці літні дні ми відзначаємо свято, яке народилося 23 роки тому і сьогодні живе у серцях мільйонів українців, гріє теплом вогню свободи та відгукується у нашій свідомості відчуттям єдності в здобутті спільної перемоги.

Ми обрали шлях рішучих змін. А головне - ми відбулися як нація перед обличчям світової спільноти. Україна стала іншою – впевненішою у своєму поступі на шляху демократичного розвитку. Незважаючи на всі труднощі та втрати, які спіткали українців, ми всі повинні єднатися та підтримувати один одного, аби досягти перемоги та зберегти суверенну Україну.

Тож зичу кожному українцеві, кожному волинянину піднесеного настрою, наснаги, оптимізму та мирного неба над головою. Бажаю вам впевненості у власних силах, самореалізації та невтомності у відстоюванні життєвої позиції. Нехай ваші родини будуть для вас міцною опорою, друзі та колеги – надійними соратниками у реалізації мрій та планів.

Сподіваюсь, що той дух, який робить українців великою нацією не залишить нас, а знамена, які ми несемо, залишаться орієнтиром правильності обраного шляху.

Здоров’я вам, невтомності та оптимізму! Всіх земних благ!

Народний депутат України Сергій Мартиняк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus