USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вітання Петра Порошенка з Великодніми святами

18 Квітня 2014 15:42
Шановні українці!

Сьогодні ми, разом із мільйонами людей в усьому світі, святкуємо найбільше християнське свято – Світле Воскресіння Христове.

Слова «Христос воскрес!» – «Воістину воскрес!» відлунєються у наших серцях радістю, вірою, надією та любов’ю.

Свято Великодня – це свято перемоги життя над смертю, віри і милосердя - над злом та заздрістю. Цього року Україна знов доказала собі та всьому світу - справжню віру неможливо знищити. Впевнений, саме наша віра в Бога, в себе та майбутнє відкриває нам шлях до миру та процвітання.

У цей день ми починаємо новий етап свого життя із світлими думками та чистим сумлінням. Ми об’єднуємося і будуємо сильну, заможну та незалежну Україну - таку, якою ми хочемо бачити її сьогодні, завтра та кожного дня. Ми знаємо, що наша сила - в єдності. Ми відродили у своєму житті гідність, братерство і повагу одне до одного. А разом із цим - повагу всього світу. Гадаю, що це найкраще свідчення того, що українці слідують заповідям Христа.

Кожного дня, і в це величне й прекрасне свято особливо, не забуваємо про тих, хто найбільше потребує уваги та допомоги. Великдень — найкращий час подбати про слабих та знедолених. Згадаємо тих, чиє життя обірвалося під час боротьби за свободу України. Нам не вистачає сьогодні їх, але ми і наші нащадки завжди пам’ятатимуть кожного з них.

Сьогодні ми особливо молимося за мир і благоденство на нашій землі. Якими б не були важкими шляхи до здійснення задумів, я впевнений - із Божою допомогою ми подолаємо усі перешкоди на нашому шляху. Нехай Господь почує нас і надасть українцям мудрість, силу і терпіння у розбудові України.

Вірю, що Господь надасть нам сили та допоможе достойно пройти обраним шляхом, й досягти обраної мети — сильної, міцної, квітучої держави.

Слава Україні! Христос Воскрес!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus