USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вітання від Олександра Мартинюка

5 Березня 2009 12:47
Дорогі волиняночки!
Як на мене, то свято 8-го Березня дещо несправедливе, насамперед до тих, кого в цей день і напередодні так активно вітаємо ми, чоловіки. Світлим і яскравим Святом, нашими зусиллями і з нашою допомогою, має бути кожна мить ВАШОГО життя, кожне слово і кожен наш вчинок, від маленьких дурниць до великих подвигів, ми все одно присвячуємо ВАМ.
Скажете – я лукавлю і перебільшую... Можливо. Але тільки через те, що все наше життя далеке від ідеалу, надто багато часу та енергії ми вкладаємо в марнотну боротьбу амбіцій і суєтних пристрастей. Ми надто часто дозволяємо собі принижувати ВАС своєю традиційною чоловічою зверхністю, недбалістю у словах і стосунках, невдячністю та байдужістю.
Тому, хоча б сьогодні, від імені всіх чоловіків я хочу попросити у ВАС і, за нагодою, у своїх Жінок, пробачення, за себе, коли був невдячним сином, негідним чоловіком, ненадійним другом і за всіх представників нашого племені чоловічого...
А ще, так само хочу подякувати ВАМ – за любов, за турботу, за тепло, за самопожертву, за те, що ВИ є і за те, що прикрашаєте цей подекуди сірий і сердитий світ.
Даруйте за багатослів’я! Приймайте вітання. Нехай всі вони будуть щирими, подарунки – найоригінальнішими, а квіти – найяскравішими. Теплої весни ВАМ, рідні – уваги, любові, незворушного здоров’я і нев’янучої краси! 
Із щирою повагою,
Олександр Мартинюк,
голова ГО «Варта громади»,
голова ВОО партії «Реформи і порядок»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Солдат Джейн Показати IP 5 Березня 2010 17:46
"...від імені всіх чоловіків я хочу попросити у ВАС і, за нагодою, у своїх Жінок, пробачення, за себе, коли був невдячним сином, негідним чоловіком, ненадійним другом і за всіх представників нашого племені чоловічого..." Золотые слова Александр Иванович, золотые слова)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus