USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Вітання від Олександра Мишковця

5 Березня 2009 13:09
Привітати наших колег-жінок зі святом 8 Березня – це щаслива нагода висловити слова щирої вдячності за Вашу присутність у моєму житті. Скромні й емоційні, ліричні та прагматичні, строгі та доброзичливі, але всі знаючі, мудрі, старанні, а особливо сьогодні, бо заквітчані усмішками, замріяні весняним небом, закохані у своє, учительське, життя.
Учителька є для когось Любимою і добре знає, як непросто стати такою, але навчити дітей любити світ, людей – завдання кожного наставника.
Бажаю, щоб світло ЛЮБОВІ, яке випромінюють Ваші серця, повернулось до Вас СЯЙВОМ взаємності.
Бажаю, щоб теплий подих весни наповнив Вашу душу прагненням творити добро, радість, красу і любов. Хай по-весняному усміхається Вам сонце, здійснюються Ваші заповітні мрії.
Прийміть як вияв глибокої шани до Вас моє щире вітання з найчарівнішим святом 8 Березня!
Директор луцької Гімназії № 4,
депутат Луцької міської ради
Олександр Мишковець
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus