USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Вітряно і рекордно тепло: якою буде погода на Волині цього тижня

5 Лютого 2024 18:09
Цього тижня на Волині буде тепла погода, характерна здебільшого для березня, а не для лютого. Очікують теж поривів вітру та опадів.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли у Волинському обласному центрі з гідрометеорології.

«Найближчими днями погоду нашого краю зумовлять атмосферні фронти, що будуть переміщуватися з Західної Європи. Тому погода буде помірно теплою як для цієї пори року, але нестійкою. Наприкінці тижня та на початку наступного погоду зумовлюватиме антициклон. Опади припиняться, а температура підвищиться. Буде аномально тепла погода. Імовірно, будуть побиті максимальні температурні рекорди за всі роки спостережень», – прокоментувала черговий синоптик Леся Пасічник.

6 лютого очікуються пориви вітру 15-20 метрів за секунду. У зв’язку з цим в області оголошено перший, жовтий, рівень небезпечності.

Загалом 6 лютого прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Вночі та вранці мокрий сніг та дощ. Удень невеликий, місцями помірний дощ. Уночі та вранці подекуди налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду, пориви 15-20 метрів за секунду. Температура в області вночі становитиме 0-5° тепла, вдень – 4-9° тепла. Температура в Луцьку вночі – 1-3° тепла, вдень – 6-8° тепла.

7 лютого буде хмарна погода з проясненнями. Вночі невеликий, а вдень помірний дощ. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду, пориви 17-22 метри за секунду. Температура вночі – 2-7° тепла, вдень – 4-9° тепла.

У четвер, 8 лютого, буде хмарно з проясненнями. Невеликий мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу. Подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від 3° морозу до 2° тепла, вдень – від 1° морозу до 4° тепла.

9 лютого очікується хмарна погода. Вночі сніг, мокрий сніг, місцями значний. Удень мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці подекуди налипання мокрого снігу, ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура вночі – від 4° морозу до 1° тепла, вдень – 3-8° тепла.

На суботу, 10 лютого, прогнозують мінливу хмарність. Уночі невеликий дощ. Удень без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура вночі – 1-6° тепла, вдень – 7-12° тепла.

11-12 лютого утримається тепла погода. Без опадів. Вночі температура сягатиме 3-8° тепла, а вдень буде 10-15° тепла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus