USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Найтитулованіший собака: вівчарка з Києва потрапила у Книгу рекордів України

2 Грудня 2023 00:18
Чотирирічний пес із Києва Карбон став рекордсменом Книги рекордів України як найбільш титулований собака. Німецька вівчарка зібрала 35 найпрестижніших титулів із 20 країн світу.

Про це розповіла у Facebook голова Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова, пише Главком.

Пес уміє брати слід, виконувати найрізноманітніші команди. Він вражає суддів на виставках своєю красою, грацією та породистістю.

Як зауважила киянка Оксана Тонкаль, хазяйка вівчарки, з дитинства Карбоша (саме так називає свого улюбленця власниця) професійно навчається під керівництвом хендлера кінологічного центру. Власниця розповіла, що мріяла – собака має тренуватись. Ще щеням Карбон взяв участь у своїй першій виставці. Участь брали 16 цуценят, тоді улюбленець Оксани посів лише 13 місце. Жінка зауважує, що тренування у собаки щодня, бо успіх – це робота.

Читати ще: Собака заввишки 9 сантиметрів потрапила в Книгу рекордів Гіннеса
«Як у людей, так і собак. Карбон щодня бере уроки щодо захисту, слухняності, слідової роботи, рингової підготовки», – наголосила хазяйка пса.

Зауважують, що в Україні Карбон не пропускав жодного конкурсу, потім був його перший виїзд за кордон, і перша перемога на виставках у Молдові та Румунії. Так розпочалась його виставкова кар'єра.

Читати ще: Собака на «велосипеді»: лучанка доглядає улюбленця з інвалідністю

Але вже через короткий час Карбон завоював перше місце на екстер'єрній виставці, у якій брали участь не лише вівчарки, а всі породи собак. Після цього моменту пані Оксана вже не сумнівалася, що її собака – найкращий, і він буде найвідомішим собакою не лише України, а і Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus