USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вій», «Антитіла», автор гімну «Казантип». ВІКЕНД У ЛУЦЬКУ.

22 Січня 2010 10:07
Зважаючи на те, що цими вихідними синоптики прогнозують 20 градусів морозу, діячі місцевої індустрії розваг підготували програми, які зігріють не лише душу, але й тіло.
 
Рок-н-рольний коктейль
 
Цими вихідними в Луцьку виступатимуть десять цікавих музичних формацій. Розпочне рок-енд-рольний вікенд гурт «Антитіла» 22 січня в пивному клубі «Оболонь». Команда музикантів стала відома завдяки виступу в популярній колись програмі «Шанс». Їхні найвідоміші пісні «Я не забуду першу ніч», «Буду вуду» стали справжніми хітами. І ви зможете почути їх наживо. Концерт розпочнеться о 22.00, ціна вхідного квитка – 40 гривень.  
 

 
Також у п’ятницю в клубі «Майдан» традиційно виступатиме гурт «Чорні черешні». Початок, як завжди, о 20.00, ціна квитка – 20 гривень.
 
Продовжить музичні вихідні гуру українського року гурт «Вій» 23 січня в клубі «Майдан». Легендарна група презентуватиме нову концертну програму зі старих і знаних хітів, а також нових пісень із синглу «Good-Bye My Revolution». Вхід коштує 50 гривень, початок програми о 20.00.
 
Вечірка, присвячена Тетяниному дню, 24 січня в кафе «Мандри» збере вісім рок-гуртів. Протягом трьох годин позитивний настрій даруватимуть луцькі команди «Ікебана», «Фіолет», «Копірайт», а також рівненські гурти Just married і «Палестина». Початок концерту о 18.00, вхід коштує 15 гривень. Для всіх Тетян участь у вечірці безкоштовна.     
 
Завершить рок-вікенд гурт «King Size», який виступатиме у клубі «Майдан» у неділю о 21.00. Вхід вартує – 20 гривень.
 

 
Клубні вечірки
Любителям електронної музики цими вихідними пропонуємо сходити на  вечірку, присвячену дню народження ді-джея Dustin. Святкуватиме іменини ді-джей 23 січня, у суботу в нічному клубі «Метро». Окрім винуватця свята, протягом ночі гратимуть Dj Fan@Tasy та Dj Ground. Вестиму вечірку Mc GonibeZ. Вхід вартує – 35 гривень, початок близько опівночі. В цю ж суботу у нічному клубі «Золото» виступатиме найкращий ді-джей Одеси Lemah. Юрій Лемах, автор неофіційного гімну фестивалю «Казантип», засновник музичного лейблу RedFox Musiс, одеський представник фестивалю Global gathering та автор багатьох клубних проектів. Послухати та потанцювати під музику ді-джея з півдня можна за 40 гривень для жінок та 60 - для чоловіків.

Тим, хто любить потанцювати під хіти 70-90-х запрошуємо на вечірки від клубу «Оболонь». Тут у суботу розпочнеться дискотека «Вінегрет 70-80-90-х», а у неділю «Дискотівка 90-х». Старі добрі хіти минулих десятиліть розпочнуть крутити о 22.00. Вартість вхідного квитка – 25 гривень.
Шанувальникам театру
Волинських облмуздрамтеатр у суботу пропонує переглянути комедію з сумним фіналом Алехандро Касоне «Дерева помирають стоячи». Захоплива постановка режисера Петра Ластівки з елементами комедії показує заплутану історія, герої якої перестають розуміти де мрії, де ілюзії, де фантазії, а де справжнє життя.

У неділю, 24 січня в театрі показуватимуть драму «Безталанна» за твором Івана Карпенка-Карого. Постановка розповідає про історію кохання між двома головним героями, яке витримує випробування часом, та долає нелегкі обставини.
 
Вистави розпочнуться о 18.00, ціни на квитки від 8 до 30 гривень.
 
Для дітей у театрі в неділю о 12.00 гратимуть постановку «Білосніжка та сім гномів». Казка про добро і зло, кохання та ненависть не залишить байдужими маленьких глядачів. Ціна вхідного квитка - 6-8 гривень.
 
   
 
Подивитися на юні таланти запрошує Палац культури Луцька. Тут 22 січня о 10.00 розпочнеться міський конкурс юних піаністів «Різдвяні акварелі», а 23 січня о тій же годині Всеукраїнський конкурс дитячого бального танцю «Різдвяні зірочки». Вхід усім охочим безкоштовний.
 

Кінотеатри презентують

 
Для тих, хто й досі не подивився фільм «Аватар» у гарній якості на широкому екрані, пропонує це зробити кінотеатр «Андреналін». Вартість вхідного квитка на фентезі-фільм Джеймса Камерона починається від 20 гривень. Сеанси о 10.40, 15.20, 18.20 та 21.20. Дитячий анімаційний фільм «Елвін та Бурундуки-2» показуватимуть о 9.00 та 13.40.
 

 
В кінотеатрі «Ретро» о 19.30 на вихідних крутитимуть російську комедію з Павом Волею «Наречена за будь-яку ціну», а о 14.30, 17:00 бойовик східних сусідів з «На грі». Вхідний квиток вартує 5 гривень.
 
У «Проміні» на цьому тижні показують комедію «Клуб Пантера», подивитися яку можна за 15 гривень о 16:00, 18:00, 20:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus