USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Війна на сході очима юних лучан

12 Березня 2015 14:48
Власне бачення проведення антитерористичної операції, героїзм наших військовослужбовців та віру в перемогу зобразили на картинах вихованці комунального закладу “Дитяча художня школа” віком від 9 до 16 років. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Вчора у приміщенні навчального закладу відбулося відкриття тематичної виставки “З любов’ю до України”. В експозиції представлено більше 60 робіт, виконаних у різних техніках.

Керівник КЗ “Дитяча художня школа” Іван Гаврилюк зауважив, що вони запропонували дітям відобразити у своїх роботах бачення нинішніх подій на сході України. "Ця виставка є особливою у часі і вираженні. Роботи і відданість дітей вражають. Кожна картина — це промінчик світла та добра, які нині так необхідні у нашому напруженому житті. Виставка є даниною тим, хто відстоює нашу свободу і незалежність на сході. Ці Герої віддають своє життя за нас. Ми всі бажаємо, аби війна завершилася якнайшвидше”, - наголосив він. З його слів, діти вклали у свої роботи душу і цю виставку повинна побачити максимальна кількість людей.

Звернувся до присутніх й міський голова Микола Романюк. Він подякував військовослужбовцям 1-го батальйону територіальної оборони “Волинь” та у їх особі всім воїнам. Міський голова побажав, аби їх оберігав Бог та наголосив, що усі ми гордимося їхньою відвагою.

Микола Романюк висловив вдячність вихованцям дитячої художньої школи за їх творче втілення власного бачення подій в державі. “Ваші роботи говорять самі про себе. Усі картини наповнені глибоким змістом. Кожен малював цей твір в залежності від того, що у нього на серці, як він думає і бачить події на сході. Тут видно ваші емоції і те, що ви уже є патріотами нашої держави”, – наголосив він.

Також він зазначив, що величезною моральою підтримкою військовослужбовцям є те, що діти постійно відправляють свої роботи у зону АТО. На його думку, це внесок кожної дитини у перемогу нашої країни.

Слова вдячності дітям та захоплення їх роботами висловили й бійці 1-го батальйону територіальної оборони “Волинь”. Чоловіки, які представляли різні куточки нашої країни, в один голос заявляли, що вони з радістю отримували дитячі роботи. З їх слів, тримаючи у руках малюнки, листи, вірші дітей їм було легше пережити ті страхи війни. Вони наголосили, що дитяча творчість змушувала їх мужньо боротися з ворогом, адже вони розуміли, що захищають майбутнє маленьких українців, їх мир та спокій.

Під час відкриття виставки учениця дитячої художньої школи Вікторія Валецька зачитала власний вірш, присвячений подіям на сході Україні, який вона зобразила й на власній картині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus