USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вшанували жертв Другої світової війни

8 Травня 2023 14:04
8 травня, у День пам’яті та примирення, присвячений жертвам Другої світової війни, в Луцьку на Меморіалі вічної слави відбулася урочиста панахида біля пам’ятного знака «Поранений солдат».

Про це інформують у Луцькій міській раді.

Участь у заході взяли заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, духовенство, керівники силових відомств, громада волинського краю.

«Нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Однак тепер це – путінська росія. Сьогодні саме рф, увібравши в себе всі злочинні практики нацизму й комунізму, зазіхає на нашу територіальну цілісність і руйнує мир у Європі», – зазначили присутні.
Після покладання квітів хвилиною мовчання вшанували подвиг загиблих солдатів.

А після завершення офіційної частини заходу присутні мали час на неформальне спілкування. Представники влади подякували сивочолим ветеранам за їхній військовий подвиг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus