USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Військова прокуратура розпочала розслідування за фактом смерті волинянина

8 Вересня 2015 21:20
Військова прокуратура Львівського гарнізону розпочала розслідування за фактом смерті військового з Волині на Яворівському полігоні.

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України

Згідно з повідомленням, за фактом смерті 42-річного військовослужбовця однієї з військових частин Львівщини, що сталася на території Яворівського полігону, розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 425 КК України (недбале ставлення військової службової особи до військової служби, яке спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду).

Як повідомив начальник відділу військової прокуратури регіону Павло Раздобаров, 7 вересня близько 20.00 год. військовослужбовець Т. звернувся до медичного пункту військової частини із скаргою на болі в ділянці грудей.

О 20.30 год. цієї ж доби фельдшер частини констатував смерть останнього. Попередній діагноз – інфаркт.

Триває досудове розслідування.

Довідково: частина 3 статті 425 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Односельчанка!! Показати IP 9 Вересня 2015 04:17
Добряк такий був!!!земля пухом!!молодець він,непросиджував дома як 'дехто' з пляшкою пива,або ховався за мамину спідницю.. ,а пішов служити!!!маму шкода,як вона бідненька переживе це горе..хороші люди!!((((
Анонім Показати IP 9 Вересня 2015 08:50
Бл*дська мобілізація.Азов який хоче воювати забирахть з передової, а хлопців з сіл на пушечне мясо.Зато дистрофік Пороха вже ветеран.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus