USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Військові капелани з Волині потрапили під обстріл на сході

9 Травня 2017 20:53
Військовий священик із Шацька Роман Скірак разом із протоієреєм Матвієм Олійником з Люблинця та капеланами Володимир-Волинської єпархії здійснили чергову поїздку на схід, інформує Район.Шацьк.

Не обійшлося без ексцесів - в дорозі вийшов з ладу автомобіль, яким капелани їхали на схід, а в Станиці Луганській вони потрапили під обстріл. На щастя, ніхто не постраждав.

Священики взяли участь у великодньому візиті до воїнів 14-ї бригади, які перебувають на передовій. Також відвезли військовим не лише гуманітарну допомогу, а й інші речі, яких вони потребують, зокрема, запчастини, спорядження, а також вишиті тризуби на згадку про те, що про них завжди пам'ятають.

Не вперше із душпастирями поїхав і мистецький десант із Ковеля «Вбережу», який давав концерти, і тим підтримав бойовий дух.

Як розповів протоієрей Роман Скірак, настоятель парафії святого Архістратига Михаїла УПЦ КП смт Шацьк, капелани відвідали дитячі садки, школи, інтернати. Зокрема, відвезли іграшки для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування інтернату міста Щастя, що на Луганщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus