USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Військові отримали «Бандероль» з Волині

16 Лютого 2015 22:10
Перша гуманітарна допомога в рамках благодійної акції «Бандероль на фронт» для українських військових була передана 7 лютого. Про це повідомили у регіональному представництві Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» у Волинській області.

Допомогу передали наступним бригадам: №44, 28 та 128.

Нагадаємо, Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» організував першу обласну благодійну акцію під назвою «Бандероль на фронт». Акція триваєз 12 січня до 1 березня в усіх районах та містах Волині.

Метою акції є допомога учасникам АТО, шляхом збору продовольчих потреб, які в подальшому передаватимуться безпосередньо бійцям на схід.

Актуальні потреби військових: берці, камуфляжна форма, теплі рукавиці з пальцями, білизна нижня та термо, шапки теплі (чорні та зелені), тактичні окуляри на шолом, тактичні рукавиці з пальцями, шкарпетки теплі і прості, термоси, ліхтарі прості та на шолом, батарейки пальчикові та пальчикові тоненькі, зарядки на сонячних батареях, чоботи, сніготопи, мобільні телефони (дешеві), ваучери( поповнення рахунків), рюкзаки камуфляжні, піддупники з резинками, консерви, макарони, кава, цигарки, солодощі, мікс сухофруктів в пакетиках, мультивітамінні комплекси.

Нагадуємо місця збору гуманітарної допомоги в Луцьку:

Бібліотеки №10 для дорослих (Київський майдан, 13)

Підприємство об’єднання громадян «Волинська обласна профспілкова бібліотека ім.. І.І. Фуріва (пр..Молоді, 4)

Центральної міської бібліотеки для дітей (пр.. Президента Грушевського,1)

Головний корпус Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (пр..Вол,13)

Б-корпус Луцького національного технічного університету (вул. Львівська, 75)

В області приймається в усіх міських та районних бібліотеках.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus