USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Військовий» ярмарок у Луцьку перенесли

28 Березня 2015 21:35
У зв’язку із несприятливою погодою, проведення ярмарку «Перемога нашими руками», який запланували на неділю, 29 березня, перенесли на суботу 4 квітня. Місце проведення залишається без змін – Театральний майдан Луцька. Організатором заходу виступає ВОГО «Фундація розвитку громад» за підтримки Луцької міської ради.

«На жаль, погода змінила усі наші плани. Ми до останнього надіялися, що ярмарок відбудеться, однак, порадившись із нашими партнерами - іншими волонтерами, майстрами, представниками нацгвардії та МНС, все ж вирішили його перенести. Тож, чекаємо усіх небайдужих мешканців Луцька 4 квітня на Театральному майдані з 10:00 до 19:00», – коментує виконавчий директор «Фундації розвитку громад» Юлія Євпак.

Нагадаємо, що ярмарок «Перемога нашими руками» є благодійним. Його метою є ознайомлення жителів міста з проблемами військового забезпечення волинських солдатів, виховання почуття поваги до українських військових, збір коштів, амуніції й іншої допомоги для забезпечення потреб 14-ої механізованої бригади.

У програмі заплановані:

− волонтерський воєнпром (виставка товарів, що виробляють волинські волонтери власними силами);
− благодійний ярмарок речей ручної роботи від волинських майстрів;
− польова кухня;
− демонстрація військової техніки;
− патріотичне фото;
− дартс;
− написання листів бійцям;
− майстер-клас з виготовлення писанок.

Слід зауважити, що ВОГО «Фундація розвитку громад» займається збором коштів та спорядження для волинських військових. Переглянути звіти про роботу можна на офіційному сайті організації – http://vogofrg.org/, а також у соціальних мережах.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Березня 2015 22:14
А може просто люди розчарованы...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus