USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Військовий медик з Ковеля повернувся з Африки, аби рятувати бійців на фронті

10 Березня 2023 19:35
Військовий медик з позивним Дельта родом з Ковеля. Після початку повномасштабного вторгнення він повернувся з Африки, де працював, щоб вступити до лав ЗСУ та рятувати поранених бійців.

Про медика, який врятував не одне життя, розповів його командир, сам же Дельта вважає, що не робить нічого героїчного, а «лише свою роботу», пише БУГ.

Дельта закінчив вищий військовий навчальний заклад, деякий час служив в армії. Потім працював в охороні суден в районі Аденської протоки й паралельно навчався на бойового медика та на парамедика. У 2017 році він почав працювати медиком у проєкті ООН з розмінування.

Під час повномасштабного вторгнення Дельта був в Африці, а вже 4 березня повернувся в Україну й одразу пішов у військкомат. Там його двічі відправляли додому. Аби не гаяти час, він вступив у місцеве добровольче формування. Щоб бути максимально корисним, почав проводити тренінги з тактичної медицини, займався комплектацією аптечок.

У червні його мобілізували, й через деякий час він вже був на сході, а нещодавно повернувся з Бахмута.

Про те, як надається медична допомога на нулі, в яких умовах доводиться працювати та як вдається психологічно справлятись з надзвичайно важкою роботою дивіться у відео:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus