USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Військовий показав м’ясо з невідомою речовиною, яким годують бійців

13 Березня 2017 14:54
Боєць АТО показав, як керівництво країни годує армію.

Відповідне відео опублікував у Facebook військовослужбовець Микита Фріц.

За його словами, у поставленій солдатам курятині знаходяться пазухи, заповнені чи то водою, чи то льодом, чи то якоюсь невідомою напівпрозорою речовиною.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 13 Березня 2017 15:21
Каждый месяц все украинцы (кроме детей и глубоких стариков) платят военный налог для чего? Чтоб несколько тысяч наших военных ели вот "ЭТО"? Вся страна не может накормить пару тысяч военных? И этот сюжет - не частный случай. Это повсеместная закономерность. Страшно, за нас страшно. Кто у власти в нашей стране...
синиця Показати IP 13 Березня 2017 16:30
я плачу податок для військових з надією, що вони будуть одягнені, взуті, забезпечені їжею, бо вони захищають мене та мою сім"ю. можна, я краще ці гроші віддаватиму волонтерам, або просто переводитиму на картку військовим. або їхнім сім"ям.
Вася Показати IP 13 Березня 2017 18:36
Все просто. М"ясо відвантажують на вагу. М"ясо + лід = кошти з бюджету

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus