USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Візит Порошенка в Луцьк: волинян попереджають про небезпеку під час пересування кортежу

10 Січня 2019 09:36
11 січня до Луцька приїде Президент України Петро Порошенко. З нагоди цієї події в обласний центр звозять бюджетників з різних районів за бюджетні кошти облдержадміністрації. При цьому тих, хто поїде на зустріч з «гарантом», жорстко контролюють: Адміністрація Президента вимагає біографічні довідки усіх волинян, яких привезуть на промову Порошенка.

У зв’язку із приїздом «гаранта» на Волинь жителів області попереджають про небезпеку, яка може виникнути під час пересування кортежу президента, адже уже були випадки, коли автівки Порошенка спричиняли аварійні ситуації, пише Під прицілом.

Нагадаємо, 6 березня в Печерському районі Києва на перехресті вулиць Шовковична та Інститутська службовий автомобіль поліції під час руху у кортежі, який супроводжував президента України, збив пішохода. Як зазначили у поліції, чоловік раптово вийшов на проїжджу частину вулиці на заборонний сигнал регулювальника. Потерпілий пенсіонер заявив, що жодних претензій до того, хто його збив, не має.


Про небезпеку приїзду Порошенка у Луцьк пише депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер на своїй сторінці у Фейсбук:

«Увага всім, у Луцьк приїздить Порошенко, це небезпечно для життя і здоров’я! Коли кортеж президента збиває пішохода, то ніякий томос не допоможе...», – йдеться у дописі.

Лучани вже мали можливість спостерігати як рухається містом кортеж президента. «Гарант» поспішав представити нового голову Волинської ОДА. Як тільки на горизонті замайорів кортеж президента – регулювальники повністю зупинили рух. Пішоходи та водії змушені були чекати, поки проїде президент. На вулиці вимкнули усі світлофори, бо ж негоже «гаранту» чекати зелене світло.


У свою чергу лучани також поділились своїми думками стосовно цього приводу:

Юлія Мацюк: Їм можна все......вбити людину і не озирнутися.

Георгина Рябова: Власть обзывает время советской власти периодом тоталитарной власти и ввела запрет даже на воспоминания об этом периоде. Но при этом, без зазрений совести, пользуется тоталитарными методами для устранения инакомыслия.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
ТРИКАШ Показати IP 10 Січня 2019 09:55
А він не прилетить хіба?
Анонім Показати IP 10 Січня 2019 09:58
Петро везе томос до Луцька!!!
ggg Показати IP 10 Січня 2019 10:03
Якщо вибігти під машину хоч біля ЦУМА хоч де інде попадеш під колеса 1000%..І не треба навіть щоб кортеж чиїсь їхав, для цього треба просто голови не мати, а точніше сірої рідини в ній...
Ідея до ggg Показати IP 10 Січня 2019 12:26
Треба зробити флешмоб - щоб якомога більше людей одягнулися як жебраки і з простягнутими руками вийшли на дорогу перекривши рух кортежу!
1 Показати IP 10 Січня 2019 10:19
стаття ні про що... Пішоходи також повинні дотримуватись правил дорожнього руху, а не валити, як сліпі і безсмертні
скептик до 1 Показати IP 11 Січня 2019 10:43
так чоловік переходив вулицю на пішоходному переході. чи у президентського кортежу свої правила доожнього руху ?
Вася Показати IP 10 Січня 2019 10:26
Стаття цікава! Щоб люди знали і порівняли як живе влада і як живуть люди, на маршрутку на проїзд немає бо все влада забирає собі. Все дорого, продукти дорого, комунальні дорого і все неякісне і дороге.
Активіст Показати IP 10 Січня 2019 10:35
Є інформація, що він вже не їде. Спокійно переходьте дорогу по діагоналі або зигзагом. Зіб'є наш, місцевий, що набагато приємніше.
андрій Показати IP 10 Січня 2019 11:07
а як все гарно починалось в 14 без кортежу без мигалок так як усі... але народ пупий як можна було боротись з олігархами і вибрати потім такого самого П.С. революція - це зміна правлячого класу.
Я до андрій Показати IP 11 Січня 2019 06:01
дойшло.. через 4 роки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus