USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Завтра добиватимуться звільнення волинських бійців, які майже рік - у полоні

26 Липня 2015 18:00
Вкотре повернути додому волинських полонених бійців – Сергія Фураєва та Артема Комісарчука спробують у понеділок, 27 липня. Завтра запланована зустріч військових волонтерів та бійців 14 механізованої бригади (колишньої 51 ОМБР) із Головою Служби Безпеки України та заступником міністра оборони України.

Про це пише активістка Наталія Боярина у на сторінці групи «Повернути додому комбата» у Фейсбуці.

"В неділю (26 липня), на ніч, ми вирушаємо на Київ. У нас є чіткі проханнята питання до влади, адже скоро минає рік, як 2 наших ГЕРОЇ - у полоні...", - пише волонтер і додає: "Ми ситі обіцянками, довіра вже, на жаль, вичерпалась..!".

З її слів, до останнього планувалося, що в Київ поїдуть військовослужбовці, які самі були в полоні, аби глянути в очі тим, від кого колись залежало їхнє звільнення. Однак, пише Боярин, обласний комісар Роман Кулик відмовився відпускати офіцерів, не пояснюючи причини.

"О 9:30 нас прийме Голова СБУ Василь Грицак, наступна зустріч уже об 11:00 з заступником міністра оборони. Ми маємо список усіх, хто перебуває в полоні з Сергієм та Артемом. Ми проситимемо за усіх без виключення, адже їх чекають дома", - додає волонтер.

Нагадаємо, це вже не перша спроба повернути двох волинських бійців з полону.



Усіх небайдужих запрошують приєднатися завтра, 27 липня.

Зустріч із Головою служби безпеки України відбудеться у приміщенні СБУ о 09:30 за адресою:

Київ, вулиця Володимирська, будинок 33.

Зустріч із заступником міністра оборони України об 11:00 у Центральному будинку офіцерів Збройних сил України за адресою:

Київ, вулиця М. Грушевського, будинок 30/1.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus