USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влада хоче затаврувати опозицію, звинувачуючи її у перевороті, - нардеп

25 Жовтня 2017 10:24
Сьогодні влада не демонструє бажання спілкуватися і чути опозицію, утім намагається звинуватити опонентів у державному перевороті.

Таку думку висловив народний депутат України Тарас Батенко у прямому ефірі на телеканалі ZIK.

«Сьогодні на порядок денний ми повинні ставити обговорення ідей розвитку країни, а не персон політиків. Однак влада не демонструє бажання спілкуватися і чути опозицію, утім намагається затаврувати опонентів, звинувачуючи їх у державному перевороті та «руці Кремля», – наголосив Тарас Батенко.

Депутат зауважив, що зараз немає такого напруження у суспільстві, яке могло б призвести до дострокові вибори. Однак ситуація може змінитися дуже швидко.

«Якщо напруга серед громадян все ж зростатиме, то найкращий вихід для чинної влади – це піти на дострокові парламентські вибори, щоб зменшити протистояння. Однак, результати виборів можуть бути не на користь України, оскільки парламент може отримати менше продержавницьких та проукраїнських сил», – застеріг Батенко.

До того ж, народний депутат Олександр Бригинець зауважив, що зокрема партія «Опозиційний блок», а це колишні регіонали, прагне перевиборів, оскільки в них є завдання підписати акт капітуляції України у війні з Росією. «Опоблок» припускає, що новий парламент матиме таку більшість, яка погодиться на капітуляцію України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus