USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Влада Волині та рідні учасників АТО узгодили співпрацю

7 Вересня 2015 14:07
Між облдержадміністрацією, облрадою, Луцькою міською радою та громадськими організаціями учасників АТО й членів їх сімей уклали меморандум про співпрацю. Днями документ остаточно узгодили.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Відтак, сторони домовилися, поєднавши можливості та зусилля представників влади різних гілок та рівнів й громадського сектору, працювати на посилення військово-фізичного та національно-патріотичного виховання молоді, здійснювати просвітницьку роботу з молоддю допризовного віку, підвищувати авторитет українського військового – захисника Вітчизни, брати участь у державотворчих процесах тощо.

Невдовзі створять координаційну раду, до якої увійдуть представники облдержадміністрації, облради, Луцької міської ради та, звісно, громадських організацій. Цей дорадчий орган повинен напрацювати ряд пропозицій, оформивши їх у план заходів із організації співпраці.

Повний текст меморандуму – за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 7 Вересня 2015 14:12
А з підписантів хтось справді займається проблематикою АТО ;)?
ВОЛОНТЕР до Анонім Показати IP 7 Вересня 2015 14:22
А влада наша любить декларації.... :)) на Волині потужно займаються проблематикою АТО кілька структур це Спілка Афганців, Фонд бізнесменів Волинь2014, частково фонди Мартинюка та Палиці і кілька громадських волонтерських рухів.... а ці хто підписались формальні :( і певно "підвладні структури"... питання чому "основні" благодійники не підписались ???
АТОШНИК до ВОЛОНТЕР Показати IP 7 Вересня 2015 18:07
cеред потужних забулися про автомайдан!
АТОШНИК Показати IP 7 Вересня 2015 14:50
черговий меморандум на відмивання грошей! В АТОшних організаціях (голови, чи засновники), не має достойних людей, вони впершу чергу думають про свої блага, а тоді про всіх остальних!
-Мама АТОшника Показати IP 7 Вересня 2015 22:55
Другий рік прошу земельну ділянку для контуженого сина який був дійсно в самому пеклі ато ( СавурМогила, Степанівка,) і постійно відмови. То кому ж дійсно дають землю. Нас в сім'і 8 чоловік серед них онкохворий, АТОшник , та багатодітна сім'я.
АТОШНИК до -Мама АТОшника Показати IP 8 Вересня 2015 11:15
Дають ментам які пробухали в третьому кільці оборони, де навіть не чути розривів снарядів. Ну і таким як пан Мудрик і його команді псевдоволонтерів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus