USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Влада Волині відмовилася профінансувати перемогу гандболістів

6 Грудня 2013 18:43
Волинські спортсмени стали володарями трофеюпід час змагань в Ужгороді за власний кошт. Саме там відбувсяІ-й тур західноукраїнської ліги з гандболу «Карпатська ліга». У турнірі брали участь чоловічі команди. Учасники І-го туру змагань боротимуться за право отримати «Кубок Закарпаття», інформує ТРК «Аверс».

Аби досягти перемоги, волинським гандболістам довелося посилено тренуватися. Їх тренер Ростислав Ланевич розповів: «Було таке завдання перевірити себе і порівняти з командами, які грають у вищій лізі. Готувалися хлопці після роботи, після навчання 3 рази в тиждень». Під час змагань лучанам вдалося обійти відому команду зі Львова, яка грає у вищій Лізі України. Поступилися лише команді ветеранів з Берегова. Втім волинські гравці пишаються, мовляв, за честь було позмагатися з чемпіонами світу. Молоді спортсмени змагалися практично на ентузіазмі, розповів їхній тренер Ростислав Ланевич. Влада відмовила хлопцям у фінансуванні змагань. Тому гандболісти відстоювали честь Волині за власний кошт. Змагання першого туру змагань з гандболу буде в кожному регіоні. Другий відбуватиметься у Львові вже у лютому. За загальними підрахунками, переможцем Карпатської ліги стане володар найбільшої кількості очок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Volunianun Показати IP 7 Грудня 2013 08:50
Молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus