USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Влада каже, що Луцьк позбудеться дорожніх ям. ВІДЕО

15 Серпня 2008 18:10

У Луцьку проходить не лише ямковий ремонт доріг, а й повна їх реконструкція. Детальніше про це 15 серпня розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Владислав Стемковський під час оглядової поїздки по Луцьку з нагоди дня депутата, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
На 2008 рік було заплановано утримання доріг з асфальтно-бетонним покритям протяжністю у 176 кілометрів. Взагалі, на думку пана Стемковського, ремонт доріг цього року відбувається ударними темпами. Загальна обсяг коштів, виділених на ремонт та реконструкцію шляхів, становить близько тридцяти мільйонів гривень.
Директор департаменту ЖКГ похвалився, що відбувається не тільки ямковий ремонт, а й повна реконструкція певних ділянок. Як приклад Владислав Стемковський навів вулицю Набережну, відрізок дороги між Ковельською та Шевченка. На цій ділянці повністю знято полотно та основа, які будуть замінені на якісніше покриття. За його словами, для нового покриття застосують сучасні гелево-текстильні технології, які забезпечать дренаж води. А це, у свою чергу, продовжить термін експлуатації дороги.
Додатково:
Один кілометр асфальтно-бетонного покриття дороги вартує від двох до трьох мільйонів гривень. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
SkyMan Показати IP 15 Серпня 2008 21:08
Накінець-то зрозуміли суть приказки "скупий платить двічі"....
Анонім Показати IP 19 Серпня 2008 18:46
Ще б владі Луцька позбутись розумових провалів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus