USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влада Ковеля «зрівнялася» з владою Луцька

12 Лютого 2009 17:10
Відтепер ковельський міськвиконком має міжнародний сертифікат якості за стандартами ISO 9001-2000. Про це 12 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
Під час засідання виконавчого комітету Квоельскьої міської ради першому заступнику міського голови Ковеля Геннадію Сороці вручили сертифікат. За словами представника аудиторської фірми, цей документ діє протягом 3-х років. Проте щороку в Ковелі проходитиме аудит щодо дотримання стандартів ISO 9001-2000.
Також було зазначено, що не так багато міст мають такі сертифікати, і «весь персонал виконкому зрозумів, що служити саме ковельській громаді».  Цікаво, що засідання виконкому вів перший заступник мера Ковеля Геннадій Сорока, а не міський голова Серій Кошарук. Причину відсутності очільника міста не повідомили.
Довідково:
 
Як інформував сайт Ковельської міськради 18 листопада 2008 року, представники компанії TUV NORD UKRAINE провели зовнішній сертифікаційний аудит процедури надання замовникам адміністративних послуг у структурних підрозділах виконавчого комітету на відповідність до вимог норм ISO 9001:2000.
 
Упродовж 2007-2008 років працівники виконкому пройшли курс навчання за програмою системи управління якістю. Розроблено пакет документів, які впроваджено у відділах та управліннях.
 
11 лютого, експерти компанії «TUV NORD» Павло Підгаєць та Андрій Моргуль розпочали аудит виконавчих органів Луцької міськради на відповідність нормам міжнародного стандарту ISO 9001-2001. Експерт Павло Підгаєць розповів, що остаточні висновки аудиту будуть надані у п’ятницю, 13 лютого. До того часу експерти ретельно перевірятимуть, наскільки надання адмінпослуг у луцькій мерії відповідають нормам системи управління якістю ISO. Наразі вже сертифіковано вісім міськвиконкомів – у Ковелі, Івано-Франківську, Макіївці, Кременчуці.
 
Луцьк став першим обласним центром України, муніципалітет якого в грудні 2006 року отримав міжнародний сертифікат якості ISO 9001-2000.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus