USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька міська рада - одна з найпрозоріших в Україні

12 Грудня 2017 16:39
Серед 50 найбільших міст України діяльність Луцької міської ради визнана однією із найпрозоріших. Аби позитивну репутацію зберегти й надалі, в міськраді пропонують ухвалити нову програму «Прозора влада».

Про це йшлося під час засідання постійна комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 12 грудня.

Начальник відділу інформаційної роботи Луцької міської ради Зоя Балюк повідомила, що програма розрахована на 2018 – 2020 роки.

«Незалежна громадська організація провела дослідження і серед 50 найбільших міст України ми - на четвертій сходинці за показником прозорої діяльності. Попереду нас лише Суми, Вінниця, Львів.

Тому, ухваливши нову програму, ми зможемо й надалі всебічно висвітлювати роботу міської ради та донести повну інформацію громадянам. Також передбачена і підтримка ЗМІ, про що вказано в законодавстві. Для того, аби про місто та діяльність в обласному центрі знали більше, ми транслюємо на місцевих телеканалах власні передачі «Місто» та «Слово депутата». Запланували також 199 тисяч гривень на прямі ефіри в місцевих телеканалах та на радіо. Ще 199 тисяч гривень пропонуємо виділити на висвітлення роботи міськради в друкованих ЗМІ. Маємо намір робити й дискусійні клуби. Від цього очікуємо налагодження ефективної співпраці зі ЗМІ, всебічне висвітлення роботи міської ради та підвищення довіри городян до діяльності місцевої влади», - розповіла пані Зоя.

Та додала, що газета «Луцький замок» цього року буде фінансуватися окремою статтею як комунальний заклад.

Присутні члени комісії дані пропозиції підтримали одностайно.

Зауважимо, що загальний обсяг фінансування програми передбачено ухвалити в сумі 1,791 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 13 Грудня 2017 09:53
Справді? На новому офіційному сайті досі немає розділів з опублікованими рішеннями ради та її виконавчих органів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus