USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Влада Луцька чотири роки знущається з людей. ФОТО

13 Серпня 2013 15:00
Сьогодні вранці, 13 серпня, під стінами Луцької міської ради відбувся мітинг. Ініціатор заходу - депутат міської ради Андрій Осіпов. Люди, які прийшли зі своїми проблемами до керівників міста, вимагали від них ужити термінових заходів щодо регулярного підтоплення будинків.
Перед початком Андрій Осіпов повідомив Волинським Новинам чому люди мітингують

«Цей мітинг повинен вирішити проблеми погіршення санітарно-епідеміологічного стану Львівського житлового масиву – вулиць Сєчєнова, Малоомелянівської, Тарасової тощо. Річ у тім, якщо влада терміново не буде вживати заходів щодо відведення води, то це призведе до зараження ґрунтових вод. Крім того, в цьому районі розміщене кладовище, де ховали під час Першої Світової війни австрійських і чеських вояків. А вони померали від сибірської виразки, віспи, тифу. Кладовище маленьке, але район розрісся. Якщо туди дістанеться вода, то поховання будуть розмиті», - сказав Осіпов.

Також депутат розповів, хто йому повідомив про проблему та скільки часу в будинках тримається вода

«Про проблему я довідався кілька тижнів тому від депутата обласної ради Володимира Навроцького. Влада чотири роки знущається з людей. У них з березня і до жовтня у будинках повно води. Мітинг – це «голос» громади. Дуже радий, що люди сьогодні прийшли», - стверджує Осіпов.

«Вода стоїть увесь рік у будинках і вже тривалий час. Навіть, не півроку, а впродовж року! Влада допомагає хіба що обіцянками. Ми доведені до відчаю. У нас немає водовідведення, ні каналізації. Хворіють діти, може виникнути епідемія. Керівники міста оновили меморіал, але, погодьтеся, є питання більш важливі», – втрутився у розмову мешканець вулиці Малоомелянівської Віталій Герасимчук.
Із натовпу лунали вигуки: «Наші будинки тріщать!», « В оселі завівся грибок!», «Вже зараз можна говорити про катастрофу. У багатьох встановлені газові котли у підвалах, може статися вибух!»
У приймальню, до лучан прийшов міський голова Микола Романюк. Він пообіцяв, що до 1 грудня буде проектна документація. На це потрібно понад 400 тисяч гривень. А для того, аби остаточного вирішити проблему підтоплення житлового масиву – до 15 мільйонів гривень.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКРАДА ВИДІЛИЛА 550 ТИСЯЧ НА УСУНЕННЯ НАСЛІДКІВ ПІДТОПЛНЕННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Котік Показати IP 13 Серпня 2013 15:42
Овва, і Вітів тут як тут-крупний діяч, то чого не поможе людям, а тільки лазить по кутках і заглядає де що погано лежить-він же народний обранець-то радуйтесь і веселітесь з такими рішалами-язиком молоти-це їхнє, а робити хіба що тільки під себе.
Луцький Показати IP 13 Серпня 2013 17:29
То чого депутат Осіпов не скаже де в міському бюджеті взятигроші на ліквідацію підтоплення.Він же знає що там робиться.Набагато легше збурювати людей.
інна Показати IP 14 Серпня 2013 08:24
А хіба на цих вулицях не крутелики живуть? Мають гроші на дорогезні машини, які там постійно бачу, то нехай і скинуться на водовідвід. А взагалі таким містянам варто повчитися хазяйновитості і вмінню давати собі раду у селян, які нічого ніде не просять і всі проблеми вирішують самі.
Житель района Показати IP 14 Серпня 2013 10:44
Інна, Ви мабуть живете в багатоповерхівці, де є всі комунікації. А ми за 20 років зробили все собі самі воду, газ, світло і дорогу. І я немаю змоги провести водовідвід за свої кошти.
лУЧАНКА Показати IP 14 Серпня 2013 12:06
а Я ЖИВІУ В СВОЇЙ ХАТІ, І ВСВЕ РОБЛЮ САМА. нІХТО МЕНІ НЕ ДАЄ, НЕ МАЄШ ЗМОГИ, ТО ТВОЇ ПРОБЛЕМИ, ЇДЬ І ЖИВИ В мАНЕВИЧІ.ЧОГО ТОБІ ЗА НАШІ Ж КОШТИ ПОВИННІ РОБИТИ ВОДОПРОВІД, А МЕНІ НІ, БО Я НЕ СКГЛЮ І НЕ ПРОШУ. рОБЛЮ НА ЗАРПЛАТУ КОПІЙЧАНУ, НЕ БІЗНЕСМЕН І НЕ ЧИНОВНИК.чОГО ТОБІ ПОВИННІ РОБИТИ.бО ТИ НАГЛИЙ, ВИДЕРЕШ, А ХТО НЕ ВИДЕРЕ, ТО РОБИТЬ САМ.НАГЛОСТЬ ВТОРОЄ ЩАСТЯ ЧЕЛОВЕКА
Лучанці Показати IP 14 Серпня 2013 13:51
Якщо ти приїхала до Луцька з Маневич, то можеш туди і їхати . По твоєму в Маневичах живуть гірші люди за тебе. Помиляєшся. Скрізь вистачає як добрих так і таких як ти людей. Ми просимо не в тебе, а в міської ради, яка гребе все тільки під себе. А взагалі чого громада має просити на колінах? Для чого нам повна міська рада дармоїдів, яких ми кормимо? 500 чиновників, замість 230 колишніх при Кривицькому і всі за наш рахунок живуть. Так що якщо не розбираєшся ні в чому, то краще не показуй свою тупість.
Чистая лінія Показати IP 14 Серпня 2013 13:55
Це менталітет українця - обговорити, вкрасти, позаздрити. Замість того, щоб підтримати один одного, ми починаємо пхати палки в колеса. А чому не вийти всією громадою під міську раду і вимагати від чиновників, а не просити. Для чого ми їх обирали, щоб кланятись перед ними? Дякую Андрію Осіпову, такими мають бути депутати, а не танцювати під дутку п'яного мера.
Лучанин до Чистая лінія Показати IP 15 Серпня 2013 00:49
Це, звичайно, добре що Осіпов піднімає цю проблему. Але таких депутатів нам не потрібно. Не людей повинен депутат під стіни міськради виводити, а вирішувати питання людей, які йому поскаржилися в міськраді. Для того його туди і "обрали". І питання не тільки в Осіпові, а 100% в усіх депутатах - крисис-шушари, які нікому не вірять, не довіряють, не хочуть нікого чути і знати, лише можуть гроші в громади красти, в кого як виходить. Чому не люди депутату сказали, а обласний депутат?
Поліщук Показати IP 14 Серпня 2013 13:58
Влада повинна боятися народ, а не народ владу. Тільки тоді буде поряд. А якщо мер приходить на сесію з будуна і побитий, то треба більше таких осіпових, бо один нічого не зробить.
Андрію Осіпову Показати IP 14 Серпня 2013 14:01
Треба робити таку акцію не в серпні, коли люди відпочивають, або знаходяться на дачах, а пізніше і зарання попереджувати всіх. Ми тільки ЗА. Вже поперек горла така влада, клоуни.
Лучанин до Андрію Осіпову Показати IP 15 Серпня 2013 00:50
Шановний, Осіпов теж влада!
Інні Показати IP 14 Серпня 2013 14:06
А Ви не хочете жити в селі? В селі люди працюють самі на себе і не платать такі податки як у місті, тим більше на утримання будинку, просто так, щоб у когось піднялась заробітна плата. В Луцьку підняли тарифи на утримання будинку і відповідно зарплата в ЖЕК піднялася. А спеціалістів там нуль. Знайдіть майстра з освітою будівельника. Всі або торгаші, або прядильниці, або й просто з середньою освітою. Платимо - тому й вимагаємо. А Ви їдьте в селі, знайдете там собі чоловіка і будете тримати корову...
до до Інні Показати IP 14 Серпня 2013 14:48
а у вас яка освіта? педагогічна?......,а по друге а чи тільки один район Луцька підтоплюється, а по третє - як надавались земельні ділянки в районах підтоплення? ніхто не знав? чи авось пронесе
Ірен Показати IP 14 Серпня 2013 14:44
Підтримую попереднього читача, В селі дійсно працюють самі на себе. Фермери, мають по 3 корови,кури,гуси,індики стада. городи, трактори, комбайни, їздять заробляють гроші, деруть з сусудів за город безбожно. І ніхто копійки не платить податків.А пенсію хоче таку, як ми,що працюємо по 30 років і кожного місяця платимо по 500 грн податків на них.Одержємо копійки зарплати. І ще сільські сміються з нас, ага ми дурні працювати за тисячу і бути голодними.Я рахую село повинна обкладатися податком, інакше не буде чим платити пенсію людям, які мають великий страховий стаж.А в нас в Луцьку квартплата за комунальні послуги 500-700 грн.
111 до Ірен Показати IP 14 Серпня 2013 15:34
геть подуріли. Напевно впливає шкідлива міська екологія
lutchanka до Ірен Показати IP 15 Серпня 2013 09:43
Ірен, їдьте в село і будете дерти ви і працювати сама на себе, тримати гуси, індики і таке інше, не будете платити "на інших". В селі працюють без вихідних і свят(худоба і птиця хоче їсти завжди), без відпустки, яку маємо ми. Тому порахуйте, як казала моя бабуся, зуби собі в дупі, а не чужі гроші!Ви уявлення не маєте про сільську працю - інакше б таку зеленожабячу дурню тут не квакали б.
Лучанка Показати IP 14 Серпня 2013 14:47
Я якраз корінна лучанка, і наколи нічого не просила задарма, бо ніхто і ніколи нічого не дав. Все роблю сама. А ти, напевно, приїхала з Маневич, вилізла з болота поліського. Бо у нас кажуть полішук- це вже діагноз. Вони наглі, рвуться до влади і цього досягають.І все,хочуть мати ,тільки за рахунок інших.Якщо давати, то всім, а не тобі одній ти чим краща за нас,бо гала.
Для Ірен Показати IP 15 Серпня 2013 19:58
Ти просто тупа коза. Ірен в Ураїні не буває. А ти просто трухлява Ірка. Обскубана індючка, яка сидить в кабінеті і хоче за даром купити в селянина молока, сиру і ще обкласти селянина податком. Він тебе скоріше обкладе їб.ками. Якщо в тебе 500-700 грн. коштують послуги, то йди в село рубати дрова і носити воду, а ще виливати гноївку з гліва, викидати гній і стояти раком на городі, а срати в лопухах. Оттак дурепо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus