USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Влада Луцька змінить обличчя центрального парку. ВІДЕО

15 Серпня 2008 17:22
До Дня Незалежності України Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки отримає нове обличчя. У цьому журналістів та депутатів запевнив директор департаменту ЖКГ у Луцькій міськраді Владислав Стемковський, – повідомляє 15 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Уже приблизно місяць проводиться очищення парку. Кожна установа, згідно з рішенням виконкому, в примусово-добровільному порядку прибирає свою ділянку протягом трьох днів. Як порівняв пан Стемковський, роботи з впорядкування центрального зеленого місця відпочинку городян відбуваються за прикладом ленінського суботника.
 
Після добровільних робіт, як розповів директор департаменту ЖКГ, до справи залучать професіоналів. Таким чином взимку планують провести очищення хворих дерев. Для цього буде підписано договір із лісовим господарством. Також планується консультація з архітекторами з питання фонтану біля постаменту Лесі Українки. Як сказав Владислав Стемковський, одним із варіантів є його заміна на квіткову клумбу.
 
Центральна алея, за словами директора департаменту ЖКГ, до Дня Незалежності теж набуде нового сучасного вигляду. З лівого боку вже закінчують класти бруківку (правим займуться після свята). Спеціально для освітлення від початку до самого кінця алеї було прокладено електричний кабель.
 
Щодо клумб, то ними опікується КП «Зелене господарство». Роботи над ними також йдуть до завершення. Однак варто зазначити той факт, що робочий день садівниць триває від восьмої ранку до восьмої вечора. А заплата їх становить лише 936 гривень на місяць.
 
Ситуація з туалетами склалася також неоднозначно. Їх будівництво передбачається на весну наступного року. А до того часу виходити з ситуації з допомогою біотуалетів обійдеться надто дорого, тому такий варіант не застосовуватимуть.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
SkyMan Показати IP 15 Серпня 2008 21:13
"З лівого боку вже закінчують класти бруківку (правим займуться після свята)." А тому що прокинулися! Якби не спали, то і до свята встигли б. А щодо туалетів, то людям доводиться нюхати не квіти, на які затрачені чималі кошти, а результати відсутності туалетів.
ВІТАЛІЙ Показати IP 16 Серпня 2008 09:07
Обличя парку шиба змінить на обличчя стемковського,а що за спиною на тезакриють свої хитрі ж.... оченята.
Анонім Показати IP 18 Серпня 2008 12:34
Перед тим як братися за ПАРК доведіть раніше ЦЕНТР МІСТА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus