USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Влада не здешевить рис на Волині

6 Серпня 2008 15:03
Ціни на хліб, цукор та куряче м’ясо лишаться стабільними, чого не можна сказати про рис. Про це розповів у коментарі голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк, - інформує репортер «Волинських Новин».
За словами губернатора, було проведено моніторинг цін певної групи продовольчих товарів. Як запевнив пан Романюк, ціни на хліб не збільшаться, оскільки є резерви борошна. Це дасть можливість втримати ціни на хліб.
Цукор також не повинен подорожчати. І, як зазначив голова Волинської ОДА, на перешкоді не стануть навіть збитки, які завдала нещодавня стихія. Микола Романюк навів заспокійливий факт – на Волині діють чотири цукрових заводи, отже область не лишиться без цієї солодкої сировини. Єдине, що турбує губернатора – неможливість контролювати цінову політику окремих підприємців по селах.
Щодо рису, який здорожчав удвічі, то тут волинська влада безсила. «Ця проблема від нас не залежить. Ми не зможемо її вирішити, тому, що це в цілому по Україні така ситуація. Ми його не виробляємо», - пояснив ситуацію Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus