USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влада Волині вирішує усі суперечливі питання стовно будівництва аеропорту

30 Квітня 2009 14:14
Голова облдержадміністрації Микола Романюк зустрівся з головою Ківерцівської РДА, представниками Озерцівської та Жидичинської сільрад. Мова йшла про розробку та затвердження проекту планування територій Жидичинської сільради та  узгодження меж з Озерцівською сільрадою, – повідомляють 30 квітня «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинської ОДА, на зустрічі наголошували, що усі земельні ділянки не змінюють землекористувача. Голова облдержадміністрації Микола Романюк висловив впевненість, що прийняття узгодженого рішення дасть новий поштовх для соціально-економічного розвитку територій сільських рад.
Крім того, Микола Романюк зауважив, що без узгодження та затвердження проекту схеми планування територій неможливі подальші роботи з реалізації будівництва Луцького аеропорту: «У нас є інвестор, який готовий профінансувати цей проект. Нам обов’язково потрібно підписати протокол намірів, а для цього необхідно передати землю в іпотеку. Але основними землекористувачами залишаєтеся ви», – підкреслив голова облдержадміністрації.
Учасники наради досягли домовленості щодо якнайшвидшого вирішення спірних питань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Квітня 2009 15:01
Про інвестора аеропорту читай тут http://www.perec.in.ua/fools/56/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus