USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Власне фото можна обміняти на путівку в Карпати

5 Жовтня 2009 12:17
«Побачити Україну» - так називається акція, яку проводить  інтернет-аукціон Aukro.ua.  Надіславши одне фото на тлі визначних пам\'яток України або з національним атрибутом, можна виграти головний приз – поїздку до Яремчі.  Про це інформують «Волинські Новини».
Для цього потрібно відправити своє фото і попросити всіх своїх знайомих проголосувати за нього на сайті Aukro.ua. Переможцем буде та людина, за фото якої проголосують найбільше відвідувачів аукціону.
«Карпати – це і унікальний природний заповідник, і неймовірні краєвиди, і гірськолижний курорт, і неповторний колорит гуцульської культури. Щоб потрапити сюди, можна придбати путівку заздалегідь, можна просто вирішити – і поїхати, купивши квиток.  А можна стати учасником акції «Найкраща країна – найкращі люди», яку проводить інтернет-аукціон Aukro.ua в період з 23 вересня по 23 жовтня і в разі перемоги, відправитися в подорож. Таку можливість можна обміняти на одне своє фото»- наголошують в адміністрації Aukro.ua .
«Та який би ви шлях не обрали, зрозуміло одне: Ви ніколи не забудете перший ковток чистого повітря і яскравих незабутніх емоцій, подарованих Вам з особливою ніжністю рідним і багатим краєм» - обіцяють організатори акції.
Довідково:
Приз акції - екскурсійний тур «Тиждень в Карпатах». Відвідини курорту «Буковель» та Карпатського національного парку, сходження на гору П\'ятихатки, відвідини Верховини, підкорення Говерли, гостини в  Яремне. «Незабутні враження та позитивні емоції від зустрічі з красою Західної України гарантовані» - обіцяють організатори. На Інтернет-аукціоні Aukro.ua  користувачі можуть продати або купити будь-який товар. Єдина умова, що  це не повинно суперечити законодавству України. Адже  інтернет-аукціон - це спільнота продавців і покупців, а не один продавець, як у інтернет-магазинах.
Кількість товарів, представлених Aukro.ua - понад  50 тис. найменувань: мобільні телефони і велосипеди, одяг та дитячі іграшки, книги та автозапчастини - товари на будь-який смак і гаманець.
Торговельний майданчик Aukro.ua, що входить до складу групи ALLEGRO аукціонних сервісів у всій Східній Європі (Польща, Угорщина, Чехія, Росія, Румунія, Білорусь), та є одним з найбільш перспективних проектів в українському інтернеті та одним з лідерів на ринку електронної комерції в Україні. На Інтернет-аукціоні діє система кількох варіантів ціни. Є фіксована ціна, як в магазині, яка є нижчою, адже тут  немає торгових надбавок. Інший варіант ціни -  аукціонний торг: товар продається за ціну, запропоновану покупцями. На Аккро наголошують, що іноді стартова ціна становить усього 1 грн. Така система  робить інтернет-аукціон Aukro.ua не тільки доволі цікавим, але й одним з найбільш вигідних майданчиків для покупок в українському інтернеті.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus