USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Власнику луцького ресторану рішення міськради – не указ?

2 Липня 2014 12:17
Власник ресторації «Княжий двір» нехтує нормативними місцевими актами, не реагує на зауваження. Йому обмежили режим роботи до 22 години.

Відповідне рішення прийняли під час засідання міськвиконкому сьогодні, 2 липня.

На заклад «Княжий двір» скаржаться мешканці прилеглих будинків про те, що вони порушують тишу в нічний час. Навіть під час оголошеного трауру в місті в закладі лунала гучна музика.

«Всіх наречених ми обтанцьовуємо до 5 ранку, всі випускні, свята до ранку гуляємо», - скаржаться сусіди закладу.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк зазначив, що підприємець не один раз нехтує нормативними актами влади, чимало справ перебуває в судах. Крім того, там є чимало порушень в сфері будівництва архітектури. Не прийшов він і на засідання виконкому, хоч його запрошували.

Олександр Козлюк зачитав проект рішення про обмеження роботи закладу з 8.00 до 22.00. Члени виконкому рішення підтримали.

Якщо ж підприємець не дотримуватиметься цього обмеження, то в міській раді пропонують радикальні дії. Зокрема, секретар міськради Сергій Григоренко, в разі, якщо заклад працюватиме після 22 години, порадив представникам Самооборони не пускати відвідувачів. Щоправда, як це мало б вписати в рамки чинного законодавства – він не зазначив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 2 Липня 2014 12:55
як це мало б вписати в рамки чинного законодавства - представникам Самооборони прийдуть, сядуть, напються -більш точно ніхто не ризикне зайти.
аяяй Показати IP 2 Липня 2014 13:10
на рахунок "карабас барабас" теж надходило і надходить багато скарг від мешканців сусідніх будинків але реакції від місцевоі влади чомусь немає
яй до аяяй Показати IP 2 Липня 2014 14:15
Там бабла більше занесли!:)
Анонім Показати IP 2 Липня 2014 13:40
Скільки можна не давати людині працювати, жаба душить , заздрість недає спокою жильцям, то ж і створюються постійні наїзди . " Молодці" жильці - легше блокувати , чим працювати. наведіть в себе вдома порядок, навчіться воду спускати. в унітазі. та не забивати каналізацію, не обпльовувати під' їзд та ліфт. А то стільки років тільки вас і чути . ... Дайте нормально працювати, припиніть цю безглузду війну і буде більше користі....
У-ух! до Анонім Показати IP 2 Липня 2014 13:55
Збудуй свій ресторан за містом і роби що хочеш...а коли вліз в житловий будинок,то підкоряйся мешканцям будинку як один із членів цього житлового спорудження.
хехе до У-ух! Показати IP 2 Липня 2014 14:16
А це ж дикуни, що їм пояснювати...
Руслан до Анонім Показати IP 2 Липня 2014 15:12
ЦЕ ви, "пані" Павлович?
Валерій Показати IP 2 Липня 2014 19:39
Скоріш за все, комусь приглянулось приміщення. От і сере сволота. Порада власнику - вичислити хто і положити спати... Бо свого добяться!
ВЛАДА Показати IP 2 Липня 2014 20:25
КОКТЕЛЬ ДО РЕСТОРАНУ, ЗНАВ НА ЩО ЙШОВ КОЛИ БЕЗ ДОЗВОЛУ ГРОМАДИ ПОБУДОВАВ.НЕ ЗНАЮ ХТО ЦЕЙ БІЗНЕСМЕН, АЛЕ МОЖЛИВО ДОГРАЄТЬСЯ ЯК ЯНУКОВИЧ,ПОЇДЕ В РАССЄЮ ,ТАМ ВСЕ ДЛЯ ТАКИХ ДОЗВОЛЕНО.
Anonymous Показати IP 2 Липня 2014 20:31
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus