USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Завтра в усіх областях України – мітинг власників «євроблях»

19 Листопада 2018 10:54
Завтра, 20 листопада, власники автомобілів на іноземній реєстрації планують провести всеукраїнську акцію протесту проти збільшення митних платежів. Автомобілістів попередили про ускладнення руху у місцях проведення акції. Про це йдеться на Facebook-сторінці організації «Авто Євро Сила», передає УНН.

«Інформуємо Вас про всі місця акцій громадянської непокори, які відбуватимуться 20 листопада за участі ГО „Авто Євро Сила“, а також інших громадських організацій та активістів», — йдеться в повідомленні.

Учасники акції протестуватимуть проти прийнятих законів про оподаткування ввезених в Україну автомобілів з іноземною реєстрацією.

«Усі акції громадянської непокори будуть безстроковими та відбуватимуться до моменту отримання результатів щодо питання відміни законопроектів № 8487 та № 8488, які були прийняті без урахування вимог громадськості, зокрема — про відміну коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу», — пояснили в організації.

Зазначено, що протести проходитимуть в кожній області України.

Водіїв попереджають про ускладнення руху у місцях проведення акції. Їх закликали утриматися від руху цими місцями та скоригувати свій маршрут.

Як уточнив керівник «Авто Євро Сили Миколаєва і Миколаївської області» Олександр Дьяченко, повного блокування трас не буде — планується «часткове обмеження швидкісного режиму».

Нагадаємо, близько півсотні людей, які використовують автомобілі на іноземній реєстрації, вийшли на протест біля митного посту на вулиці Польовій в Івано-Франківську через збільшення митних платежів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Федір Т. Показати IP 19 Листопада 2018 11:04
Краще давайте протестувати проти космічних цін на газ , ел.енергію , воду ,бензин , ціни на продукти харчування , корупцію у владних структурах, низькі зарплати і пенсії !!! А автомобілі будьте добрі ввозьте в країну по діючих законах !!!
123 до Федір Т. Показати IP 19 Листопада 2018 11:38
Так космічні ціни також цілком законні - навіщо проти них протестувати? Бери лопату і годуй сім'ю.
вася до Федір Т. Показати IP 19 Листопада 2018 12:20
на 10 ранку можуть ходити тількі безробітні
Стас Показати IP 19 Листопада 2018 12:14
Невже завтра на кордоні не буде єврономерів...:)
Правда Показати IP 19 Листопада 2018 20:30
А що Закони №8487 і 8488 вступили в дію?Тоді ви просто ідіоти.Проти чого протест?Ваш ніби "шеф",який спалив авто,розробляв ці Закони,чому тоді мовчав?Закони правильні і не всім до в подоби,але це ЗАКОН.Крапка.Виконуйте.Більшість "євроблях"підуть на запчастини,бо власники відсутні,а по селах поліціянти ще довго будуть виловлювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus