USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Власниця задушеної кішки боїться за свою безпеку

21 Жовтня 2016 21:02
Лучанка, кішку якої привселюдно задушив п'яний молодик, написала заяву в поліцію.

Про це повідомляє Район.Луцьк.

Зі слів дівчини, ім’я якої попросили не розголошувати, вона тепер боїться за своє життя та здоров’я.

Власниця кішки не знає, на якому етапі зараз слідство, чи затримали злочинця. Так само не знає, де зараз знаходиться тіло тварини.

«Я навіть не впевнена, що поліція взяла його як доказ. Про це мені не повідомили, слідчий сказав, що будуть дізнаватися у патрульних, які були на затриманні», - розповідає лучанка.

Нагадаємо, 17 жовтня патрульна поліція прибула на виклик на вулицю Караїмську. На місці події патрульні затримали особу, яка поводилась неадекватно, мала явні ознаки алкогольного сп’яніння, а при затриманні чинила опір інспекторам. У руках молодик тримав кота, який на момент затримання не подавав ознак життя.

Як стало відомо з сюжету телеканалу «СТБ», вбивство сталося «на очах всієї вулиці», але чому ніхто не запобіг злочину, невідомо. Пояснити причину свого вчинку хлопець не зміг, тож його допитали та відпустили.

Після розголосу інциденту на всеукраїнських телеканалах власниця кішки боїться за своє життя та безпеку. Вважає, що хлопець методом тиску може змушувати її забрати заяву з поліції. Тому й просить не називати її ім’я:

«Я не знаю чого очікувати через вчорашній випуск новин, боюсь за свою безпеку, якщо цей хлопець захоче на мене натиснути, щоб я забрала свою заяву. Стараюсь ніде не писати про цю ситуацію в соцмережах, хоча, мабуть, вже пізно про це думати, але все ж таки. Надіюся на розуміння. Це нездорова людина, якщо голими руками задушила кішку. Не знаю, що можна ще від нього очікувати. Сподіваюся, що його візьмуть під варту і він отримає покарання, на яке заслуговує - арешт», - каже дівчина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Доросла Показати IP 21 Жовтня 2016 21:18
Знаю Ігоря давно.Абсолютно нормальний юнак ,можливо щось сталося у житті , можливо потрібен психолог, можливо потрібна допомога . Спочатку потрібно розібратися , а вже потім засуджувати ,Найлегше засудити і відрапортувати...
стефко до Доросла Показати IP 21 Жовтня 2016 22:15
Дійсно, що ж засуджувати садиста і ід...та, його ж треба жаліти... Ви що, дама, .......
ВСІМ ПІД@РАМ до Доросла Показати IP 21 Жовтня 2016 23:50
ОТ ЯК ТА МЕРЗОТА ЗАВТРА"ВІД ВІДЧАЮ В ЖИТТІ" ЗАДУШИТЬ ТЕБЕ ТОДІ І ЗВЕРНЕТЬСЯ ДО ПСИХОЛОГА!!
ПСИХОЛОГ до Доросла Показати IP 21 Жовтня 2016 23:53
Онопрвєнко і Чикатило теж були "нормальними " хлопцями! Садисти, щоб ви знали, не розумово відсталі, тому і виглядають цілком нормальними і навіть дуже чемними!!
Руслана до Доросла Показати IP 21 Жовтня 2016 23:58
Задушити тварину-це тепер вважається нормою? Всі нормальні люди так роблять?! А допомога йому потрібна в тому, щоб каструвати такого долбо....ба, щоб не множив собі подібних.
луцьк рульний до Доросла Показати IP 22 Жовтня 2016 00:48
Блін..Шкода мене там не було..Я би того покидька за нещасну тваринку точно б до смерті забив...Хіба киця винна що одоробло нажерлося і здуріло? Ні! Як там тебе тварюко кличуть-ігор? Краще не попадайся мені на вулицях міста....
Я до Доросла Показати IP 22 Жовтня 2016 07:29
Гітлер теж був колись хорошим хлопчиком!
Толік Показати IP 21 Жовтня 2016 22:05
Неадекват. Щось трапилось... Хіба що із здоровим глуздом!
Юлія Показати IP 21 Жовтня 2016 22:09
Скотиняка...........
До Стефко, Толіків Показати IP 21 Жовтня 2016 22:33
Скільки емоцій , пафосу ,моральності .А коли останній раз погодували безпритульну кішку . чи собаку влаштували в добрі руки . може допомогли притулку для тварин ,а коли подали милостиню " добрі самаритяни" , судді диванні
Іра до До Стефко, Толіків Показати IP 22 Жовтня 2016 16:30
Кожного двічі годую безпритульних тварин і 6 приютила
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2016 23:14
Так новини вже писали і ім'я її і прізвище і навіть фото їк виставляли. Розбиратись звісно треба, що з ним трапилось, але попередньо ізолювавши. А то потім біда буде людині, а не тварині. Осінь, психічні захворювання загострюються...
Лучанка Показати IP 22 Жовтня 2016 00:04
Невже йому все з рук зійде, так як тим уродам (Любов Таропіна і її дружок), що знущались над котиком?!
луцьк рульний Показати IP 22 Жовтня 2016 00:59
До дівчини...Зверніться дл Самооборони що по пр.Перемоги знаходяться.Думаю там знайдуться хлопці які би захистили Вас від усіляких покидьків.
tgn Показати IP 22 Жовтня 2016 06:51
человек, убивающий кошку - мерзость, недостойная жизни. В обществе очень много больных, но каждый хочет жить и рожать себе подобных. Нужны ли дети этого подонка обществу? Чтобы на них еще тратиться.
Просто Показати IP 22 Жовтня 2016 11:47
"Світить до 6 місяців ув'язнення" .... ага, в туалеті хіба світить.
ВОВК Показати IP 22 Жовтня 2016 16:40
ходи ушльопок і оглядайся всі твої дані виклали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus