USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Внаслідок злив та повеней в Індії загинули майже 130 осіб

30 Вересня 2019 08:30
Щонайменше 127 осіб загинули за минулі чотири доби в північних штатах Індії в результаті викликаних потужними мусонними зливами повеней і зсувів. Як повідомляє в понеділок телеканал NDTV, найбільше жертв зафіксовано в штаті Уттар-Прадеш — 87 осіб і в штаті Біхар — 27 осіб, інформує УНН.

За даними газети The Asian Age, жертви також відзначені в штатах Уттаракханд, Раджастхан, Мадхья-Прадеш, де загальне число загиблих оцінюється в 13 чоловік.

У столиці Бихара Патне і прилеглих районах закриті всі школи, не працюють багато установ, закриті магазини і крамниці. Уряд штату запросив у ВПС Індії два вертольоти, щоб скидати з повітря мішки з продуктами і медикаментами для постраждалих від повені районів. Багато потягів до Біхарі скасовані або перенаправлені на інші маршрути через підтоплення залізничних колій.

Раніше повідомлялось про понад 70 загиблих в Індії через потужні зливи.

У сусідньому штаті Уттар-Прадеш влада скасувала всі відпустки для державних чиновників. Рятувальні групи займаються евакуацією жителів із зон повені. Поліція перевезла близько 500 ув’язнених з в’язниці в окрузі балів в інші в’язниці, після того як вода затопила бараки.

Синоптики попереджають, що дощі триватимуть в найближчі дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus