USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Вночі ніхто на нас не нападав», – Ігор Поліщук про ситуацію у Луцьку та допомогу від міжнародних партнерів

12 Березня 2022 10:52
У ранковому зверненні 12 березня Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що ніч у громаді пройшла спокійно, а також поінформував про допомогу від міжнародних партнерів.

«Цієї ночі не стріляли, ніхто на нас не нападав. Прогнози щодо нападу зі сторони Білорусі в 21-й годині учора не справдилися. На цю хвилину все спокійно. Всі комунальні служби, установи та організації, які забезпечують поточну життєдіяльність, працюють у штатному режимі. Громадський транспорт традиційно працює в режимі вихідного дня, тролейбуси безкоштовні для всіх», – зазначив міський голова.

З його слів, місто продовжує отримувати дуже багато допомоги від наших партнерів.

«Нещодавно отримали швидку. Зараз отримали шість автобусів, які повністю набиті гуманітарною допомогою. Будемо розбирати їх найближчими днями і будемо направляти тим, хто її потребує. Обов’язково про все прозвітуємо. Дякуємо Польщі та містам-партнерам, які нам допомагають», –подякував очільник громади.
Ігор Поліщук нагадав, що в місті працює центр допомоги в драмтеатрі та центр для переселенців у Палаці урочистих подій:

«Якщо хтось бажає допомогти ЗСУ, територіальній обороні, біженцям, іншим містам, ви можете звернутися туди. Також працює центр для переселенців на базі управління соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді. Там же працює психологічний штаб. Гаряча лінія для центру біженців і психологічного штабу – 0800400332».

Також у місті працює навчання у двох напрямках: «Щоденні навчання о 13:00 в закладі «Спорт для всіх» на вулиці Будівельників, 11, а також навчання побудинково через голів ОСББ та жеки. Якщо це приватний сектор, люди можуть самоорганізуватися та пройти навчання, які в умовах воєнного часу можуть врятувати життя та здоров’я. Навчання включає в себе різні блоки знань. Відгуки дуже хороші» .

Міський голова також закликав не порушувати комендантську годину, аби уникнути різного роду проблем, оскільки місто постійно патрулюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus