USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

ВНУ співпрацюватиме з Волинською академією поліції

13 Вересня 2023 21:03
11 вересня у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулася зустріч, за результатами якої було підписано договір про співпрацю з державним закладом професійної (професійно-технічної) освіти зі специфічними умовами навчання «Волинська академія поліції».

Участь у підписанні взяли ректор Анатолій Цьось, директор Волинської академії поліції Ігор Мартьянов і декан юридичного факультету Антон Демчук, інформують на сайті вишу.

Під час зустрічі йшлося про налагодження співпраці між закладами освіти, зокрема в контексті новоствореної спеціальності «Правоохоронна діяльність».
Читати ще: «Ми – найкращі!» Чотири тисячі студентів університету імені Лесі Українки склали обітницю. Фото

Присутні обговорили особливості навчання майбутніх правоохоронців та інші пункти співробітництва. Серед них – організація та проведення спільних заходів, обмін досвідом, розробка та впровадження інноваційних методів навчання, спільні стажування й виробнича практика тощо.

«Упевнений, що ця співпраця буде конструктивною та насиченою», – резюмував ректор Анатолій Цьось.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ого Показати IP 13 Вересня 2023 22:47
Сокиричівська *школа абверу* вже стала *академією*........ Не смішіть людей, *академіки*.
мда Показати IP 13 Вересня 2023 23:10
та поліцейська академія то повний примітив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus