USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Внуки ректора» підкорили Волинський національний

5 Листопада 2008 14:56
Учора, 4 листопада у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулася відбіркова гра за Кубок Луцька з Інтелектуальних ігор. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Участь у змаганні взяла двадцять одна команда. Їх формували з представників усіх факультетів університету. Учасників ігор привітали голова Волинської обласної організації «Народно-демократичної ліги молоді» Валерій Пельц , та голова студентської ради ВНУ імені Лесі Українки Майя Варченко.
 
Всі команди були поділені на групи , переможці яких виходили у півфінали. На цей етап змагань пробилися дві команди географічного факультету , збірна біологічного факультету, а також команда математичного факультету.
 
У фінальній зустрічі перемогу здобула команда «Внуки ректора» (математичний факультет). Але, за рішенням оргкомітету, Волинський національний університет у боротьбі за Кубок Луцька з інтелектуальних ігор будуть представляти одразу три кращі команди.
 
Довідково:
 
Захід організовується Волинською обласною організацією «Народно-демократичної ліги молоді» спільно з Волинською філією «Української Студентської Спілки», за підтримки відділу сім’ї та молоді Луцької міської ради , управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації та Волинського обласного осередку міжнародної громадської організації «Україна – Польща – Німеччина» та мобільного оператора «Білайн».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus