USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський виш бере участь в проекті МОН щодо енергоефективності

15 Січня 2022 18:47
Волинський національний університет бере участь в другому етапі проекту із забезпечення енергозбережувальних і комфортних умов навчання в університетах за підтримки Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) та Північної екологічної корпорації (Nordic Environment Finance Corporation – NEFCO).

Про це йдеться на сайті Міністерства освіти і науки України.

Проект націлений на забезпечення фінансування довгострокової програми щодо здійснення енергоефективних заходів у будівлях закладів вищої освіти. Загальний бюджет проекту становить майже 160 мільйонів євро.

Зокрема, в рамках першого етапу в 6 закладах вищої освіти завершено тендерну процедуру з відбору консультанта із проєктування та нагляду. Переможцем тендерних процедур укладено відповідні контракти з кожним університетом.

Волинський національний університет разом з іншими сімома вишами включений до другого етапу, інформує відомство. Їх модернізація буде здійснюватися за рахунок фінансування від ЄІБ. В цих закладах триває тендерний процес на закупівлю послуг із проектування та здійснення авторського нагляду.

Відповідні контракти, планується, будуть підписані у 1 кварталі 2022 року. Загалом список університетів, які увійшли до другого етапу, виглядає наступним чином:

Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова;

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу;

Національний аерокосмічний університет імені М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут»;

Київський національний університет імені Тараса Шевченка;

Одеська державна академія будівництва та архітектури;

Волинський національний університет імені Лесі Українки;

Національний університет «Києво-Могилянська академія»;

Національний університет водного господарства та природокористування.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus