USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Вода і тепло в Луцьку будуть з перебоями, стабільніше електропостачання буде ввечері

24 Листопада 2022 11:01
Міський голова Луцька Ігор Поліщук озвучив оперативну інформацію щодо електро та водопостачання по Луцьку станом на 10:30.

Дубнівський та Гнідавський водозабір під напругою, однак нестабільною, через що протягом дня можливе призупинення водопостачання. Заготуйте воду зараз. Омелянівський водозабір через нестабільну напругу наразі вимкнений. Очікуємо стабілізацію напруги. У будинках, де є вода, вона доступна до 4-6 поверху. У будинках, де відсутня електроенергія на поверхах вище її немає, оскільки не працюють підйомні станції. Скористайтеся допомогою сусідів та візьміть воду у них.

Читати ще: Погуляйко пояснив, чому на Волині нема світла попри відсутність «прильотів»

Частина котелень, які зранку були увімкнені, наразі працюють з перебоями у зв‘язку з нестабільною напругою. Очікуємо стабілізації напруги. Котельню на Карбишева енергетики обіцяють підключити після обіду. В багатоквартирних будинках, де встановлено ІТП також можуть бути проблеми з подачею теплоносія через відсутність електроенергії в будинку.

В частині районів міста та в окремих селах є електроенергія, в частині - немає. Протягом дня ситуація буде змінюватися. Значне покращення, за інформацією енергетиків, відбудеться з початком генерації на АЕС. За попередніми прогнозами міненерго, це відбудеться ближче до вечора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 24 Листопада 2022 11:10
М О Ж Е .
Листоноша Показати IP 24 Листопада 2022 14:03
Очевидно лише одне: москалякам в полоні освітлення й опалення в камерах увімкнуть в останню чергу, після відновлення усієї критичної інфраструктури

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus