USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Звільнили водія, який висадив волинського бійця з маршрутки

21 Вересня 2015 11:07
Водія, який висадив військовослужбовця Володимира Коляду з маршрутки, звільнили. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав директор департаменту інфраструктури Волинської ОДА Іван Мирка.

Нагадаємо, нещодавно на одному з маршрутів трапився скандал – учасника бойових дій Володимира Коляду змусили вийти з маршрутки.

«Відтак, враховуючи конфліктну ситуацію між учасником бойових дій Володимиром Колядою та водієм Канцедалом І.Ф. керівництвом ПАТ «Горохівське АТП 10764» 14 вересня 2015 року вказаного водія звільнено з роботи (наказ № 36 від 14.09.2015 додається)», – написав Мирка.

І розповів подробиці ситуації.

«Працівниками АС-1 Луцьк на автобус по маршруту Луцьк – Червоноград (перевізник ПАТ «Горохівське АТП 10764») з часом відправлення о 14 год. 40 хв. було продано 29 квитків на проїзд, вільних місць в автобусі не було.

За порадою працівників АС-1 Луцьк учасником бойових дій Володимиром Колядою було здійснено посадку на вказаний автобус без пільгового квитка, який дає право пасажиру на страховку від нещасних випадків та право проїзду на маршруті. Після чого стався конфлікт між водієм автобуса по маршруту Луцьк – Червоноград та учасником бойових дій Володимиром Колядою. В результаті чого учасник бойових дій Володимир Коляда покинув автобус.

В управління інспекції запрошений заступник директора ПАТ «Горохівське АТП 10764» Шелест С.Г., де з ним проведений розгляд даного відеорепортажу, відібране письмове пояснення та надане ним пояснення водія Канцедал І.Ф.

Враховуючи конфліктну ситуацію між учасником бойових дій Володимиром Колядою та водієм Канцедалом І.Ф. керівництвом ПАТ «Горохівське АТП 10764» 14 вересня 2015 року вказаного водія звільнено з роботи (наказ № 36 від 14.09.2015 додається).

Зверну увагу на такі два факти:

1) Чому працівник автостанції замість того щоб продати по посвідченню нульовий квиток на наступний рейс, просто послала атошника до автобуса і чому контролер автостанції впустив його без квитка в автобус?

2) Чому водію на автостанції атошник не заважав (як і купа інших без квитка стоячих), а вже коли відїхали за кілометр різко став поперек горла.

Автостанція 100% спровокувала цей випадок, а водій просто молодець, так вже хотів доказати атошнику верховенство права, що аж забув що сам «косить лєвак» – це я про оплату стоячих пасажирів за межами автостанції», – підсумував Мирка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Кек Показати IP 21 Вересня 2015 11:47
Звільняти треба не водія, а начальника автостанції, у якого підлеглі не мають елементарних навичок що їм треба робити в окремих ситуаціях.
лучанка Показати IP 21 Вересня 2015 11:58
Там це Горохівське АТП-це кубло неотесаних началників , а ще нахабніших водіїв. Вони ніяк не можуть визначатися з вартістю квитків.В касі береш квиток одна вартість, сідаєш на зупинках дорожче 3-5 грн. Водії наглі, а коли я подзвонила в АТП до заступника началника,то він мене не тільки не вислухав, а ще нагрубив,голос такий ,як дитячий.То певно синок Шелеста там одна рідня і куми та свати в цій шарашкіній конторі. А ще водії говорять по телефону з повним салоном пасажирів, як почав говорити в Луцьку,то закінчив в Оздові і то тільки, бо побачив міліцію,що їхіала.Та у нас це бізнес, який бізнес,коли ви всі хами, а ваші водії возять повітря до самого Луцька, не зупиняючись на зупинках, де повно людей.
Кум Показати IP 21 Вересня 2015 12:47
оплата пасажирів без квитка за межами автостанції - Корупційна СИСТЕМА! Всі добре знають, від Мирки до нач. станцій, як ця система працює.
oh no до Кум Показати IP 21 Вересня 2015 13:21
для цього розумні люди придумали таку штуку, яка на місці вибиває квиток. і нема різниці, чи ти купуєш у водія, чи на автостанції. тільки це ж дорого для наших перевізників. краще левакі в карман сунути.
Дьодік Показати IP 21 Вересня 2015 14:02
"Косить лєвак" - це лексика держслужбовця, чи бандита? Отак і живемо...
Лучанин Показати IP 21 Вересня 2015 14:06
Показуха.Не більше.Усі знають,як водії самостійно встановлюють і тарифи і правила оплати. Але ні прокуратура,ні пан Мирка на це не зважають. Не тільки один атошник став жертвою. Мого батька,інваліда війни також не раз обзивали в автобусі,вимагаючи оплати,а раз вигнали з автобуса. Жалілися і що? нема з ким говорити.
вибори Показати IP 21 Вересня 2015 16:06
Мирка хоче дуже сподобатись виборцям. Красава. Але не з тим йдуть на вибори не з тим.
ввв до вибори Показати IP 21 Вересня 2015 16:24
справді,до того скільки писалося,що воїнів Ато вигнали з маршрутки і з автобусів,написали і забулися,а тут цілий спектакель розіграли і про саму подію і про наслідки.Де ж Ви раніше були і не вирішулали таких проблем,а тут вибори на носі ,депутати до роботи.Клоунаду розігрують....
для пасажирів Показати IP 21 Вересня 2015 17:17
БУДЬ-ЛАСКА , ЗАЙДІТЬ В МАГАЗИН І КУПІТЬ СІЛЬ ТА ХЛІБ ЗА ПОСВІДЧЕННЯМ.ВЕЛИКА ВЛАДА ГАРНО РОЗВОДИТЬ ВСІХ!!!
Лучанка Показати IP 21 Вересня 2015 17:32
Червоноградська автостанція це просто п*здец!!!! Культурних слів немає,одні мати!!!! Мало того що чекали зайвих пів години автобус Так ще і квитки були незрозумілі!!! Ви коли небуть бачили щоб у нормальному квитку були ручкою виправлені ціна,час відправлення і місце????? Автобус взагалі п*здец...грязний побитий...порваний!!! Таке відчуття що вони тварин возять а не людей!!!! Звільняти таких працівників потрібно!!!!!
Галина Показати IP 22 Вересня 2015 01:00
Якось їхали за маршруткою Ковель-Луцьк. Та не догнали, бо тримала швидкість до 110 км

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus